PRIČA O FEKALIJAMA: 13 stvari o velikoj nuždi koje niste znali do sada!
Foto: Profimedia

Iz druge perspektive

PRIČA O FEKALIJAMA: 13 stvari o velikoj nuždi koje niste znali do sada!

Ludi svet -
Ovo su činjenice koje ste možda i znali, ali sigurno ih niste sagledali na ovaj način

Svi to rade, a nerado o tome pričaju. Da, u pitanju je velika nužda, a sad je trenutak da prihvatimo da je to jednostavno ljudska potreba. Ovo su činjenice vezane za ovu temu o kojima do sada sigurno niste razmišljali ili znali da postoje.

1. Nil Armstrong je obavio veliku nuždu na mesecu Nije baš na samom mesecu, ali je za sobom ostavio nekoliko kesa punih izmeta kada je izašao na površinu.2. Nemci su ranije smatrali da izmet kamile predstavlja srećuKao rezultat ovog mišljenja, u toku Drugog svetskog rata, mnogi su počeli da nagazne mine prave tako da izgledaju kao izmet kamile.3. Vombati koriste svoje fekalije kako bi zapamtili gde živeNjihov izmet je veoma vidljiv i obliku je kocke. Oni na taj način uvek pronađu svoj dom.

4. 9 od jedanaest kitova pokazuje znake stresa putem izmetaNivo stresa kod kitova se prikazuje šarom na njihovom izmetu. Naučnici su primetili da su 9 od 11 kitova pod stresom.5. Poželite željuNeke od zvezda padalica koje su vidljive sa zemlje su ustvari izmet astronauta.

6. Miris knjiga može da se koristi kao laksativOvo objašnjava fenomen potrebe za velikom nuždom nakon posete knjižari.7. Neke bolesti se leče transplantacijom zdravog izmeta u bolestan stomakZanimljivo je da su tretmani ovog tipa doveli do šokantno visoke stope uspešnosti.

8. Midin dodirPilula nakon koje ćete u bukvalnom smislu vršiti zlatnu nuždu.9. Izmetni fijasko u San DieguJedan čovek doneo je izmet sa sobom u sudnicu, namazao je njime svog advokata, a ostatak je bacio na porotu. Osuđen je za krađu i napad fekalijama.

11. Čudo muzikeMocart je bio poznat po svom radu u svetu muzike, ali voleo je tu i tamo da ljudima šalje pisma sa šalama o izmetu.13. “22”Pande u toku dana izvrše nuždu ukupne težine od 22 kilograma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track