(VIDEO) MISLILA DA IMA TUMOR: Iz mozga joj izvadili zlu sestru bliznakinju?!
Foto: NBC Pt

Da ti se digne kosa na glavi

(VIDEO) MISLILA DA IMA TUMOR: Iz mozga joj izvadili zlu sestru bliznakinju?!

Ludi svet -
Lekari su detaljnim pregledom otkrili nešto neverovatno - Jamininu nerođenu sestru parazita koji je imao razvijene kosti, kosu i zube

LOS ANĐELES - Lekari dugo nisu znali šta mori mladu Jamini Karanam (26),a njoj je bilo sve gore i gore. Osećala se loše, zdravlje je nije služilo i bila je ubeđena da ima tumor na mozgu.

Mlada Amerikanka Jamina je pre godinu i po dana primetila da joj je postalo jako teško da prati razgovor u kojem učestvuje više ljudi kao i da su joj se javile velike poteškoće sa čitanjem. Otišla je kod lekara i rekla mu da strahuje da ima tumor na mozgu.

Odmah posle pregleda lekari su joj rekli da tumora nema, ali i da ne znaju šta joj stvara tegobe. Međutim, detaljnijim pregledom otkrili su nešto neverovatno - Jamininu nerođenu sestru bliznakinju - parazita koji je imao razvijene kosti, kosu i zube.

"Zlu sestru bliznakinju", kako ju je devojka sama nazvala, lekari su joj iz lobanje odstranili operacijom i sada veruju da će se Jamini, pošto je mlada i snažna, vrlo brzo i u potpunosti oporaviti. Losanđeleski hirurg Harir Šahinijan, koji ju je operisao, kaže da je dosad u karijeri imao samo još jedan ovakav slučaj "parazitskog" blizanca u mozgu, koji je pacijentu takođe odstranio operacijom.

(EPK/NBC TV)

http://www.youtube.com/watch?v=TVNsLxWT2EY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track