7 RAZLOGA ZAŠTO JE BOLJE PARTIJATI UJUTRU: Dosta je noćnih ludorija, probajte malo ovako!
Foto: Printskrin

Žurka, zezanje, ali ranom zorom

7 RAZLOGA ZAŠTO JE BOLJE PARTIJATI UJUTRU: Dosta je noćnih ludorija, probajte malo ovako!

Ludi svet -
Već je prošlogodišnja moda da se vraćate kući u 5 ujutru kada biste mogli da krenete na žurku u 6. Ozbiljno, to je u modi ovih dana, tako da i vi definitivno treba da se popnete na ovaj trend voz

Partijanje i odlazak u klubove noću postaje tako stara i istrošena stvar. Već je prošlogodišnja moda da se vraćate kući u 5 ujutru kada biste mogli da krenete na žurku u 6 sati. Ozbiljno, to je u modi ovih dana, tako da i vi definitivno treba da se popnete na ovaj trend voz. Niste ubeđeni?

Evo razloga zašto treba da pritisnete prekidač na vašim navikama i što ranije odete na plesni podijum, bolje ranije nego kasnije...

1. Zato što imate odličan izgovor da ustanete na vreme. Mnogo je manja verovatnaća da ćete pritisnuti taster za odlaganje zvona kada znate da idete na žurku!

foto Profimedia

2. Zato što je to isto kao jutarnji trening. Ples = kardio = spaljivanje svih tih kalorija.

3. Zato što pijete kafu i sokove umesto alkohola. To je jako puno kalorija manje nego što ima u tradicionalnom koktelu, a i ne možete da imate mamurluk.

4. Zato što ste puni života. Ozbiljno. Onaj endorfin je počeo da radi!

5. Zato što su veće šanse da naletite na šargarepu koja đuska, ogromnu patku, akrobate ili grupu trubadura i to sve njih u isto vreme, a najluđe od svega jeste to što ćete se svega sećati sledećeg dana, ili, tog istog...

foto Sara Wass for Daybreaker
foto Sara Wass for Daybreaker

6. Jer nema potrebe da na nogama imate bilo šta skučeno, kao na primer štikle! 7 je ujutru! Verovatno ćete uskoro ići na posao i nema šta da vas žulja nervira i ostalo. Nema se vremena za štikle.

7. Zato što ćeš videti razne ljude. Bilo da imaju dredove ili su u košuljama, ili su u biznisu, a videćete i bebe, da bebe. Jutarnje žurke su bukvalno za sve!

foto Sara Wass for Daybreaker
foto Sara Wass for Daybreaker

(Huffingtonpost.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja