(FOTO) Devojčica (14) suspendovana iz škole zbog ovih brutalno iskrenih odgovora o seksu
Foto: Društvene Mreže

Viralna slika

(FOTO) Devojčica (14) suspendovana iz škole zbog ovih brutalno iskrenih odgovora o seksu

Ludi svet -
Maraja je dala svoje odgovore na moguće izgovore partnera koji ne želi da nosi kondom

Ovih dana je internetom počeo da kruži školski upitnik o seksu na koji je jedna devojčica iz Montreala odgovarala brutalno iskreno i zbog kojeg je suspendovana iz škole.

Nije potpuno jasno zašto je suspendovana jer su odgovori, koje je napisala u zadatku na temu "Koji izgovor bi partner mogao da ponudi pre seksa jer ne želi kondom i vaš odgovor na nju", u najmanju ruku genijalni.

Maraja je odgovore napisala pre dve godine, kada se cela stvar s školskim ukorom i dogodila, ali njena starija sestra, 21-godišnja Džordan Fridman sliku upitnika je tek sad objavila, uz tekst "Pre dve godine moja sestra, koja je tada imala 14 godina, suspendovana je jer je predala ove odgovore na času seksualnog vaspitanja. Užasno sam ponosna na nju".

Ubrzo nakon toga slika je postala viralna, a otada ju je pogledalo više od tri miliona ljudi. Reakcije na Marajine odgovore su ekstatični pa ljudi u komentarima pišu da je bila "premudra za svoje godine" i da bi "Trebalo da dobije Nobelovu nagradu".

Upitnik je sastavljen tako da su napisani potencijalni izgovori i objašnjenja partnera zašto ne želi da nosi kondom prilikom seksa. A na praznu crtu učenici su morali da napišu svoje odgovore, odnosno reakcije na njih.

U nastavku smo preneli izgovore iz upitnika, a odgovori 14-godišnje Maraje su boldovani:

1. Ne brini, na piluli sam. Ne želim SIDU.2. Čist sam, ne spavam okolo i nemam infekcija. Od..bi.3. Kondomi su neudobni. Ne pružaju prirodan osećaj. Ni trudnoća nije udobna.4. Dok staviš kondom, već nestaje raspoloženje. A kad ne staviš dobiješ bebu i SIDU.5. Osećam se glupo dok kupujem kondome i pokušavam ih sakriti od svojih roditelja. I verojatno jesi glup pa nema seksa za tebe.6. Bilo bi mi neugodno koristiti ga. Pogledaj koliko mi se je.e!7. Kondomi su odvratni; neuredni; mrzim ih. I bebe isto.8. Samo ovaj jedan put; gotovo se nikad ne seksamo. Sada znaš i zašto.9. Nemam trenutno kondom sa sobom. Ja trenutno nemam svoju vaginu sa sobom.10. Koštaju previše. Lečenje od zaraznih bolesti i bebe koštaju više.

(Telegram.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track