(VIDEO) Odveli su psa kod veterinara, a ono što su izvukli iz njega šokiralo je vlasnike!

Nisu mogli da veruju

(VIDEO) Odveli su psa kod veterinara, a ono što su izvukli iz njega šokiralo je vlasnike!

Ludi svet -
Ponašao se kao da je sve u redu dok nije povratio, rekao je vlasnik psa

Nakon daljinskog upravljača za televizor, filtera za gorivo kosilice za travu i nekoliko grudnjaka, četvorogodišnji belgijski ovčar Beno nadmašio je samoga sebe, progutavši 23 neispaljena metka.

"Ponašao se kao da je sve u redu dok nije povratio", rekao je u petak Benov vlasnik Leri Brasfild iz Monutain Homea u Arkansasu, koji je u izbljuvku pronašao metak dug gotovo 7,5 centimatara.

Primetivši da nedostaje više metaka za njegovu lovačku pušku kalibra 308, Brasfild je s Benom hitno odjurio kod veterinara, gde je na rendgenskom snimku otkrio da sirota životinja u želucu ima pravi mali arsenal, ukupno 23 metka.

"Najviše me brinulo to da se može otrovati, a ne toliko da će meci eksplodirati", rekla je veterinarka Sara Šelton, koja se bojala da će Benova želudačna kiselina nagristi metalna kućišta, što bi uzrokovalo smrt.

Šelton je iz Benovog želudca izvukla ukupno 16 metaka, a dva je ostavila u njegovom jednjaku jer nije želela produžavati ionako dvosatnu operaciju, pravilno pretpostavivši da će ih pas uskoro izbaciti iz organizma.

Cela priča dogodila se u aprilu, a veterinarka kaže da je Benova prognoza “odlična”.Beno se u međuvremenu vratio starim navikama i od operacije pojeo još jedan grudnjak Brasfieldove žene.

"Dosad ih je "rešio" barem četiri", rekao je Brasfield. Belgijski ovčari izgledom liče na nemačke, imaju istančan njuh pa ih američka vojska i u Afganistanu i u Iraku koristi za traženje bombi, a poznati su kao vrlo inteligentni i izuzetno dobri radni psi.

http://www.youtube.com/watch?v=d4tpf7YTEa8

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track