(VIDEO) BIZARNA VEZA: Par postao poznat nakon što je na internetu objavljena ova fotografija
Foto: Facebook

Sadomazo igrica

(VIDEO) BIZARNA VEZA: Par postao poznat nakon što je na internetu objavljena ova fotografija

Ludi svet -
Zgroženi kupci fotografisali su muškarca kako vodi svoju devojku na povodcu po šoping centru u Njujorku. Par je veren i jako se voli, a devojka smatra da je pseća ogrlica mnogo romantičnija nego verenički prsten

Nejtan Rajli (30) i njegova verenica Aleks (21) koja želi da je zove Ksena, uživaju u sadomazo igrici 'psića'.Za njihov bizaran odnos pročulo se nakon što je prošle nedelje šokirani kupac objavio na internetu fotografiju Nejtana kako na povodcu vodi svog 'psića' po šoping centru u Njujorku.

Takođe je snimljen video kako Ksena umače glavu u fontanu i zatim otresa vodu poput psa.

http://www.youtube.com/watch?v=K6XOU5l-36s

Ksena je rekla kako je želela da bude štene odkad je imala 13 godina. "Prvi put kada sam stavila ogrlicu pomislila sam 'Sada moram da pronađem nekoga za drugi kraj povodca", izjavila je Ksena.

"Dok sam sa svojim verenikom/gospodarom, ne mogu da budem srećnija", kaže 21-godišnjakinja.

Njen verenik kaže da se s igricom 'psića' upoznao pre nekoliko godina. Poenta njihove igre, objašnjava, nije seksualno uzbuđenje, to je način života. "Takav sam. Nema drugog razloga zašto bih to radio osim da je to ono što jesam", tvrdi Nejtan.Rajli kaže da je njihov seksualni život 'normalan'. Takođe tvrdi da u njihovoj vezi nema nikakvog nasilja, te da Ksena ne radi ništa što ne želi.

Kupci šopimg centra u kom je par fotografisan kažu da su budući mladenci stalni posetioci i da su pristojni i ljubazni. Par svoj način života namerava da nastavi u istoj meri i nakon venčanja.(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track