PAS SUOČEN SA UŽASNIM ZLOSTAVLJANJEM: Srećom ovo divno stvorenje su spasili dobri ljudi
Foto: Facebook

Uznemirujuće fotografije!

PAS SUOČEN SA UŽASNIM ZLOSTAVLJANJEM: Srećom ovo divno stvorenje su spasili dobri ljudi

Ludi svet -
Staford, star 15 meseci,pronađen je sa električnom trakom omotanom tako čvrsto oko njuške da je njen jezik uhvaćen između zuba

UPOZORENJE: Sledi priča koja sadrži uznemirujuće fotografije

Svako ko radi sa zlostavljanim životinjama, kao što to radi Aldvin Roman, direktor društva za bornu protv okrutnosti nad životinjama, video je neke prilično strašne stvari u svoje vreme. Ipak, ovaj slučaj je šokirao sve! Roman je to nazvao "najzlonamernijim slučajem zlostavljanja životinja" koji je video u svojoj karijeri.

Slučaj je Kejtlin, mešanac staforda star 15 meseci. Kejtlin je pronađena sa električnom trakom omotanom tako čvrsto oko njuške da je njen jezik uhvaćen između zuba. Traka je takođe izazvala mnoge rane na njenom telu.

Ovo je Kejtlin odmah nakon što je traka uklonjena. Njen jezik, viri iz usta i moraće delimično da bude amputiran.

Kejtlin je bila dobro poznata po susedstvu kao prijateljski pas. Međutim, neki bezdušni pojedinac je očigledno video nju kao svoju metu i zalepio joj njušku iz čiste okrutnosti. Ona je pronađena na pragu jedne kuće 27. maja sa trakom oko njuške i verovatno je takva bila bar 48 sati. To znači da je bila u ekstremnim bolovima i nije mogla da jede ni da pije vodu.

Goodnight Facebook we will have an update on Friday about #Caitlyn the dog whose mouth was taped shut. Please know she...

Posted by Charleston Animal Society on Thursday, May 28, 2015

Traka je uklonjena, ali izazvala je veliki otok koji može da izazove trajnu štetu. Njen jezik, uhvaćen među zube, izgubio je mnogo krvi i možda će morati da bude uklonjeno mrtvo tkivo. Kejtlin će verovatno imati trajne posledice na licu, a svako mrtvo tkivo na njemu može da dovede do ozbiljnih komplikacija.

Njeno lice je još uvek jako naduveno, ali je bolje.

Onaj ko je ovo uradio Kejtlin trenutno je na slobodi, ali društvo životinja nudi i do 1.000 dolara nagrade za bilo kakvu informaciju koja dovodi do njegovog hapšenja. Ako ga uhvate, počinilac se suočava sa 5.000 dolara kazne i do 5 godina zatvora.

Srećom, Kejtlin se oporavlja. Ona ima dug put pred njom, ali vrlo je vesela s obzirom na njeno stanje.

Nažalost, još mnogo životinja suočava se sa zlostavljanjem, nemarom i okrutnošću svaki dan. Ako vidite ili sumnjate da neko zlostavlja psa, ne ustručavajte se, prijavite ga!

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track