AVETINJO, NE SKAČI: Evo šta su sve Crnogorci poručili Kralju instagrama
Foto: Instagram

Uživa na Svetom Stefanu

AVETINJO, NE SKAČI: Evo šta su sve Crnogorci poručili Kralju instagrama

Ludi svet -
Posle objavljivanja slika Crnogorci su na svoj svojstven način komentarisali njegov boravak na Crnogorskom primorju

Den Bilzerijan stigao je u Crnu Goru, kao što je i najavio, i uživa na Svetom Stefanu. On je postavio fotografiju sa Svetog Stefana uz poruku "Skakanje sa ovog nije jedna od mojih boljih ideja".

"Kralj Instagrama", bahati milioner, je sinoć podijelio sliku sa bazena na Svetom Stefanu, koji mu se očigledno dopao. Bilzerijan je ranije najavio da ide u Crnu Goru, gdje mu drug "poseduje dvorac", i da će ostati nekoliko dana pre nego što produži za London.

The pool is pretty sick...

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Jun 2, 2015 at 12:22pm PDT

Posle objavljivanja slika Crnogorci su na svoj svojstven način komentarisali njegov boravak na Crnogorskom primorju. Veoma duhovito upitao: "Đe se kupaš". Tako je jedan korisnik napisao: “Bajo moj tako ti je to u Crnoj Gori i pa nismo ti mi sirotinja ko vi tamo!” Dok je jedan poručio da će se vratiti pešeke. "Idi na Moraču pa skoči s redzove", Avetinjo, skupljaće te pincetom.

Jumping off this was definitely not one of my better ideas #ButDidYouDie

Posted by Dan Bilzerian on Среда 3. јун 2015.

Inače, on je prvak u pokeru, "težak" oko 100 miliona dolara, koji vodi potpuno raskalašan život. Bilzerijan sebe opisuje kao "glumca, astronauta i šup...". Posjeduje imanja u Las Vegasu, San Dijegu i Los Anđelesu. Postao je zvijezda društvenih mreža jer svakodnevno objavljuje slike sa obnaženim ljepoticama, oružjem i svojim ljubimcima - mačkom i kozom.

Vijesti.me/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track