ONI SU NOVI SEKS SIMBOLI INTERNETA: Bradati očevi osvajaju srca širom sveta
Foto: Instagram

Brade su u modi!

ONI SU NOVI SEKS SIMBOLI INTERNETA: Bradati očevi osvajaju srca širom sveta

Ludi svet -
Nekada su guste i dugačke brade bile totalno neprivlačni znak klošarstva, ali današnje žene su jednostavno lude za njima. A još kada su u kombinaciji i deca… pa to se topi

Što se tiče privlačnosti ženama, muškarac ne može da odigra bolje nego da se fotka sa svojim detetom (što manje dete, to bolja reakcija) u nekakvoj emotivnoj, sanjarskoj pozi i staviti to na internet. Kakve teretane, kakvo poziranje s lovom, kakvo partijanje… muškarci s decom su ultimativni afrodizijak!

A photo posted by Nate (@smokymountainbeards) on May 14, 2015 at 5:09am PDT

Iako je u ovom slučaju jednostavnost uglavnom najbolje rešenje, postoji još jedan maleni detalj koji može da doda par bodova privlačnosti, pogotovo kod one demografije koja se i inače pali na takve stvari. Da, govorimo o gustim i negovanim bradama i brkovima!

Ako ste mislili kako na Instagramu ne postoji stranica koja se specijalizovala isključivo za očeve s bradama, sasvim nam je jasno kako nemate pojma kako internet funkcioniše.

A photo posted by crossfitact (@crossfitact) on Jun 21, 2015 at 6:11am PDT

Iza jednostavnog #dadbeard haštaga krije se ceo mali svet obraslih muškaraca koji se fotkaju sa svojim klincima i žena koje proždiru te slike, stavljaju srculenca i maštaju o tome kako je neki od tih tipova upravo na njihovom kauču umesto one dosadne, bezbrade i totalno obične skupine belančevina koja bulji u televizor.

A ko bi rekao kako su pre samo desetak godina bradati muškarci bili uglavnom smatrani neurednima, klošarima i beskućnicima?!

A photo posted by ⚔Zach Carr⚔ (@z4chcarr) on Mar 29, 2015 at 8:12am PDT

A photo posted by Trent (@twidtfeldt) on Jun 20, 2015 at 8:20am PDT

(Idesh.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track