(VIDEO) ADRENALIN GA UMALO KOŠTAO ŽIVOTA: Dok sam shvatio šta se dešava, bilo je kasno!

Jahao na talasu od 11 metara

(VIDEO) ADRENALIN GA UMALO KOŠTAO ŽIVOTA: Dok sam shvatio šta se dešava, bilo je kasno!

Ludi svet -
Doživeo je povredu kičme, telo mu je puno modrica i posekotina

Tom Lav, jedan od najpoznatijih surfera na svetu, umalo je glavom platio svoju adrenalinsku zavisnost nakon što je pokušao da surfuje na talasu od deset metara na plaži u Meksiku.

Englez je nekoliko puta oduševljavao svet jahanjem na talasima, ali ovaj put nije uspeo da to izvede do kraja – morao je da skoči sa daske i zabrine sve koji su posmatrali njegov pokušaj.

"Ovaj "vajpaut" je definitivno najduži slobodan pad koji sam ikad doživeo. Nije bio plan da padnem. Da sam se popeo kako treba na taj talas, to bi bila vožnja mog života. Ne treniram da bih pao, ali stvari ne idu uvek po planu sa Majkom Prirodom i s tim jednostavno morate da se pomirite", rekao je 32-godišnji Lav.

On je inače doživeo povredu kičme, telo mu je puno modrica i posekotina. "Ali povrede su još i lakše s obzirom na veličinu talasa. Dobro sam prošao", rekao je Tom.

"Počeo sam da oklevam zbog ostalih sufera i gledalaca, i dok sam shvatio šta se dešava, već je bilo kasno i skočio sam. Da nisam skočio, talas bi me časkom “presekao”. Bio sam pod vodom oko 15 sekundi, ali to je bilo najgorih 15 sekundi u mom životu", objasnio je.

Pogledajte neverovatan snimak:

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track