(VIDEO) ODVRATNO I BOLNO: Momenat kada devojka rasteže rupu u uvu, a onda stvari kreću po zlu
Foto: Jutjub

Uznemirujući snimak

(VIDEO) ODVRATNO I BOLNO: Momenat kada devojka rasteže rupu u uvu, a onda stvari kreću po zlu

Ludi svet -
Za ovaj snimak treba vam jak stomak, u suprotnom predlažemo vam da pokrijete oči jer ono što sledi je užasno, ovo nije video za one koji se lako zgroze, pogotovo kada je reč o krvi

Koristeći ogromnu minđušu, devojka nastavlja da gura ovaj nakit kroz malu rupu u uvuZa ovaj snimak treba vam jak stomak, u suprotnom predlažemo vam da pokrijete oči jer ono što sledi je užasno.Ovo nije video za one koji se lako zgroze, pogotovo kada je reč o krvi.

Bizarni snimak se širi po internetu, prikazujući momenat kada devojka odlučuje da rastegne, odnosno proširi malu rupu u uvu sa ogromnom minđušom.

Većina nas bi prihvatila činjenicu da se to ne može uraditi ili bi probali da proširuju rupu po malo svakih nekoliko meseci. Međutim, devojka u ovom snimku imala je potpuno drugačiju ideju i rešila je da ona nema baš toliko vremena.Devojka, za koju se veruje da je iz SAD, pokazuje ogromnu minđušu u kameru a onda pokušava da je provuče kroz sitnu rupu u uvu.

Nakon nekoliko sekundi uzima predah i kaže optimistično:"Spor i smiren pobeđuje u trci."Ali dok nastavlja da gura nakit kroz uvo, odjednom sve izmiče kontroli.Sekundu kasnije, uvo se kida na dva dela ostavljajući krvavi haos za sobom.

Devojka ostaje neverovatno pribrana i smirena oko cele situacije i samo kaže: "Oh...Pa...Mislim da moram da idem da mi ušiju uvo sada. Šta sam to napravila?".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track