Duhoviti deda berberin uspeo je iz groba da šokira svoju familiju, pogledajte kako
Foto: Tviter

Iznenađenje

Duhoviti deda berberin uspeo je iz groba da šokira svoju familiju, pogledajte kako

Ludi svet -
Tomi je umro kada sam ja imao samo nekoliko meseci, pa je pronalaženje ove poruke bilo neverovatno, rekao je Alan

Porodica u Belfastu u Irskoj je pronašla poruku koja ih je podsetila da njihov deda i dalje pazi na njih, 20 godina posle svoje smrti.

Prilikom renviranja berbernice koja je u vlasništvu njegove porodice četiri generacije, Alan Doneli (22) je pronašao tajnu poruku napisanu iza ogledala. Prvo je bio šokiran, ali onda je shvatio da je poruku ostavio njegov deda, Tomi doneli, koji je preminuo pre 22 godine, kako prenosi britanski Miror.

"Tomi je umro kada sam ja imao samo nekoliko meseci, pa je pronalaženje ove poruke bilo neverovatno. Tako sam stekao uvid u to kakav je bio i kakav smisao za humor je imao kada je mogao da ostavi ovakvu poruku", rekao je Alan koji je četvrta generacije berbera u porodici.

Uz poruku je stajao datum, 21. novembar 1990. godine, a sadržaj je bio sledeći: Neka je sa srećom sledećem koji pokuša da ih pomeri. Šala se odnosi na ekstra velika ogledala iza kojih je i pronađena poruka.

Alan je istakao da je bio zbunjen kada je pronašao poruku, ali mu je otac objasnio da je Alanov deda, a njegov otac, voleo da se šali i da radi takve stvari. Poruka je pronađena 5. septembra, tačno 22 godine posle Tomijeve smrti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track