(FOTO, VIDEO) Samo za hrabre i bogate: Večera dok visite među oblacima
Foto: Profimedia

Za ekstremiste

(FOTO, VIDEO) Samo za hrabre i bogate: Večera dok visite među oblacima

Ludi svet -
Čitava konstrukcija sastoji se od krana koji diže plato na kojem se nalazi ogroman sto sa 22 stolice. Stolice su pričvršćene za sto i na svakoj postoji pojas koji posetioci moraju da vežu radi bezbednosti

Tekst: Večera na nebu, jedinstvena je manifestacija popularna širom sveta tokom koje imate priliku da večerate na visini od 50 metara dok vas samo kran diže.Foto: Profimedia, Večera na nebu u BudimpeštiRezervisana za hedoniste i za one koji se ne plaše visine, ovaj tip večeri je odličan za avanturiste koje uz večeru žele da vide svetske gradove i iz ptičje perspektive.

Ovaj svetski događaj koji se ubraja u 10 najneobičnijih na svetu, atrakcija je koja spaja ekskluzivnost i avanturu.

Čitava konstrukcija sastoji se od krana koji diže plato na kojem se nalazi ogroman sto sa 22 stolice. Stolice su pričvršćene za sto i na svakoj postoji pojas koji posetioci moraju da vežu radi bezbednosti.

Iako na prvi pogled ova platforma uopšte ne uliva poverenje, kompanija koja stoji iza ovog projekta tvrdi da je bezbednost stopostotna.

U samom centru stola nalaze se konobari koji redom iznose jela i koji jedini nose sigurnosne trake jer stoje na providnom platou i jedini nemaju stolice za koju bi mogli da se vežu.Ova večera je održana u Meksiku, Las Vegasu, Bejrutu, Briselu a pre dve godine je čak bila predstavljena i u Beogradu. Tada je večera na ovom luksuznom platou koštala između 70 i 220 evra.

Ovaj projekat je nastao 2006. godine kada su se udružile agencija koja se bavi ugostiteljstvom i kompanija koja je proizvodila mašine za luna parkove širom sveta.

Udruženim snagama nastao je leteći trpezarijski sto koji je do sada predstavljen u 40 zemalja širom sveta.

Kako su istakli u opisu, organizatori su do sada priredili na hiljade zabava. Jedna od upečatljivijih koja će im posebno ostati u sećanju je zabava za princa Alberta koja je bila organizovana na nebu iznad Monaka.

(Newsweek.rs) Newsweek.rs U Rusiji su prezimena dobijali po kovačima, na severu Evrope po mlinarima, a po ovom zanimanju u Srbiji Pomoću ove sprave potpuno slepe osobe mogu da spoznaju okolinu (FOTO) Šta bi se desilo da nije sagrađena bolnica u kojoj je lečen Hitler (FOTO, VIDEO) Nacrtala je Putina grudima: Pogledajte njenu tehniku (VIDEO) Ovog mladića trenutno preziru mnogi: Optužen da zarađuje na obolelima (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track