Najnovije vesti

REKAO JOJ DA JE VOLI A ONA GA TUŽILA: Tetka od 12-godišnjeg sestrića traži 127 000 dolara
Foto: Profimedija

Slučajno joj slomio ručni zglob

REKAO JOJ DA JE VOLI A ONA GA TUŽILA: Tetka od 12-godišnjeg sestrića traži 127 000 dolara

Ludi svet
Njujorčanka Dženifer Konel tužila je svog 12-godišnjeg sesrića Šona, navodeći da je zadobila trajnu povredu ruke zbog dečakovog nerazumnog ponašanja

NJUJORK -  Do povrede je došlo 2011, kada je na svojoj rođendanskoj žurci Šon, srećan što je vidi, potrčao svojoj tetki u naručje, polomivši joj pritom ručni zglob. Premda tvrdi da ga i dalje puno voli, 54-godišnja direktorka ljudskih resursa traži od sestrića odštetu od 127.000 dolara.

"Sećam se da je vozio crveni bicikl oko kuće kada sam došla. Kada me je ugledao počeo je da viče 'tetka Džen volim te', a zatim se zaleteo i skočio mi u naručje", ispričala je tetka na sudu.

Iako je sestrića opisala kao "veoma dragog dečaka", smatra da on treba da odgovara za svoje postupke, te navela da joj je povreda znatno otežala život. "Živim u zgradi, na trećem spratu i veoma mi je teško", kazala je Konel na sudu, aludirajući na kese s namirnicama koje mora da nosi.

"Na zabavi na kojoj sam nedavno bila jedva sam uspevala da držim tanjir", požalila se ona.

Dečak, čija je majka preminula prošle godine, na sud je došao u pratnji oca. Ostaje da se vidi da li će sud uvažiti tužbu njegove tetke i da li će Šon morati da joj plati astronomsku odštetu zbog nespretnog izliva ljubavi.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...