(FOTO) LEZBIJKE TRAŽE DONORA SPERME NA FEJSU: Javite se ako ste kul, inteligentni, sa dobrim srcem
Foto: Facebook

Žele da osnuju porodicu

(FOTO) LEZBIJKE TRAŽE DONORA SPERME NA FEJSU: Javite se ako ste kul, inteligentni, sa dobrim srcem

Ludi svet -
Par je naglasio da donor neće imati starateljstvo nad detetom, a proceduru će sprovesti doktor

Ešli Habgud i Eli Viliams sa Novog Zelanda imaju specifične zahteve za tip muškarca koji će biti otac njihovog deteta, pa su iskoristile Fejsbuk kako bi pronašle savršenog donora.

On mora da bude "kul tip", viši od njih dve, sa čistom medicinskom istorijom i muškarac koji inače ne želi da bude otac ali je spreman da bude prisutan na rođendanima i ostalim važnim događajima.

Ipak, ova objava je veoma neozbiljna: "Dečak, devojčica? Crno, belo? Nisko, visoko? Nije nam bitno. Ali, hej... Svako od vas bira izgled svoje bebe sudeći po partneru. Kada bih mogla da vodim ljubav sa Elinim pegama i sveprisutnom pozitivnošću, bih, ali koliko god da Eli i ja pokušavamo, to je nemoguće. Čak smo prestale da koristimo zaštitu", stoji između ostalog u objavi, na kraju dodavši: "Očigledno, na kaju dana samo želimo zdravu bebu koju možemo da razmazimo."

THIS IS NOT A HACK: So... Alley and I have been tossing up whether to put this on Facebook and there will be many...

Posted by Ashleigh Habgood on Saturday, October 24, 2015

Njih dve su izjavile da treba 18 meseci da se dođe do vrha liste donora, a kada se dospe do vrha može se birati između tri donora, "ako imate sreće." Par je naglasio da donor neće imati starateljstvo nad detetom, a proceduru će sprovesti doktor. Ova objava je podeljena više puta na Fejsbuku gde veliki broj ljudi nudi svoje usluge.

(Telegraph)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track