PROGLAŠENA JE MRTVOM PRE 10 GODINA: Pronašli su je živu i zdravu u internet kafiću kako igra igrice!

Povratak kući

PROGLAŠENA JE MRTVOM PRE 10 GODINA: Pronašli su je živu i zdravu u internet kafiću kako igra igrice!

Ludi svet -
Žena po imenu Ksiao Jun, pobegla je od kuće sa 14 godina, posle rasprave koju je imala sa majkom.

Nestala je i smatrana je mrtvom, međutim, policija ju je pronašla 20. novembra nakon rutinske provere u internet kafiću u ranim jutarnjim satima.Ksiao Jun koristila je lažnu ličnu kartu kako bi izbegla da bude pronađena, odvedena je u policijsku stanicu gde je otkrila da je živela u internet kafićima prošlu deceniju.

kao ljubitelj video igrica "Crossfire", provodila je dane igrajući igrice i spavala je u kafićima. Kako bi plaćala svoj način života, oslanjala se na pomoć drugih ljudi u kafiću, a ponekada je radila i kao kasirka.Policija je kaznila sa 100 funti, a posle njenog pružanja otpora, kontaktirali su njene roditelje kako bi ih spojili sa njihovom davno izgubljenom ćerkom.

Njena porodica je rekla kako nikada nisu promenili broj telefona u nadi da će ih njihova ćerka kontaktirati. Njena majka je rekla za medije:"Ja sam tvrdoglava i imam kratak fitilj i često sam je grdila. Ali prošlo je 10 godina, a sada je odrasla. Nikada je više neću grditi."Izgleda da Kina ima problem sa ljudima koji žive u internet kafićima, u 2013. godini pronađen je čovek koji je proveo 6 godina u kafiću igrajući onlajn igricu.(Unilad)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track