Krao je ženi šampon svaki dan, a evo kako mu se ona osvetila!
Foto: Ilyke.com

Očitala mu lekciju

Krao je ženi šampon svaki dan, a evo kako mu se ona osvetila!

Ludi svet -
Sajmon Ford, 32-godišnjak iz Stokporta u Engleskoj, redovno je izluđivao svoju ženu, tridesetogodišnju Luiz, time što je koristio njen šampon.

Pogledajte kako je naučio lekciju kojiu će pamtiti čitav život.

Konačno je uhvaćen na delu kada je njegova žena pored regeneratora od maline ostavila farbu za kosu.Na poslu mu narednog dana nisu dali mira od zezanja."Kada sam pogledao svoje šake i shvatio da su i dalje drečavo roze, znao sam da nešto nije u redu", rekao je SajmonU početku je mislio da je Luiz namerno ostavila farbu pored šampona da bi ga naučila lekciju.

Međutim, to uopšte nije ličilo na nju i nije želela čak ni da je bilo ko vidi s njim ofarbanim u roze, pa je shvatio da su njegove sumnje neosnovane i da je potpuno sam kriv za sve.

Sajmon je u početku mislio da ovo i nije toliko strašno, ali ona nije mogla da veruje da je takav otišao na posaoČim je stigao na posao, shvatio je da je bila u pravu – svi su umirali od smeha i nisu mu dali mira.

"Vožnja autobusa bila je prava noćna mora. Putnici su me čudno gledali i sigurno su mislili da sam to namerno uradio. Nekoliko njih me je pitalo šta se desilo i ja sam pokušao da im objasnim, što baš i nije lako kada vozite prepun autobus. Bilo je neverovatno što sam izdržao i jedan dan, a kamoli 3", rekao je Sajmon.

Ono što je stavio umesto šampona bila je polutrajna krem-farba.

Luiz, koja je vlasnica kozmetičkog salona, rekla je: "Tako mu i treba. Milion puta sam ga molila da ne koristi moj šampon, a on nikad nije hteo da me posluša."On je ovaj nesrećni slučaj pripisao tome što je tog jutra radio veoma rano, od 6 ujutru.

Kada se vratio kući, 7 puta je oprao kosu šamponom i balzamom, ali to je samo malo ublažilo boju.

(Fokuzz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track