UŠAO JE U OVAJ UŽASAVAJUĆI HOTEL: Nije imao predstavu da je mesto ukleto i sablasno!
Foto: Ilyke

Ima li duhova?

UŠAO JE U OVAJ UŽASAVAJUĆI HOTEL: Nije imao predstavu da je mesto ukleto i sablasno!

Ludi svet -
Šta biste vi uradili da ste upravo otputovali negde, u daleku oblast i naišli na jezivo ali ipak fascinantno mesto? Da li biste se usudili da istražite ili biste pobegli glavom bez obzira?

1. Napuštena palata duhovaOvo mesto sagrađeno je 1990. godine i na veliko iznenađenje, nikada zapravo nije bilo otvoreno za javnost.

2. Džejkob LaukaitisUpravo je Džejkob bio taj koji je "naleteo" na ovu građevinu dok je putovao kroz džungle Balija, Indonezija.

3. Kupatila i japankeS obzirom da je Džejkob odlučio da istraži područje, on je video neka kupatila koja bi bila predivna da nisu prepuštena vremenu i da nisu istrulila. Druga jeziva stvar koju je video bio je par japanki blizu vrata.

4. Boja se polako skida, korov i statue naokolo.Ovde možete da vidite kako je farba počela da spada sa zidova. Mesato je ostavljeno da propadne, pa se i korov naselio u ovu ukletu građevinu.

5. Ukleto?Neki ljudi misle da je napušteno mesto ukleto i naseljeno duhovima jer je navodno dosta radnika poginulo dok se zidala građevina zbog nesigurnih uslova na radu.

6. Hotel duhovaLokalno stanovništvo koje je svesno situacije, ovo mesto nazivaju "Hotel Palas duhova". Da li ovde zaista ima duhova? Verovatno ne. Samo razrušeni snovi o turizmu i poslovanju.

(Foto: Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track