PROROČANSTVO VAN RENSBURGA: Nuklearni rat uništiće Rusiju, Ameriku i Englesku, Nemci će zavladati!
Foto: Printscreen Youtube

Kažu da je do sada sve pogodio

PROROČANSTVO VAN RENSBURGA: Nuklearni rat uništiće Rusiju, Ameriku i Englesku, Nemci će zavladati!

Ludi svet -
Holandski prorok Nikolas poznatiji kao Ziner van Rensburg je umro 1924. godine, a sva njegova predviđanja su se ostvarila do 1990. godine. Međutim, postoji i proročanstvo za period posle toga, a tiče se Trećeg svetskog rata.

Naime, Rensburg, koji je živeo u Južnoj Africi, prorekao je da će neposredno uoči 3. svetskog rata u Nemačkoj nakon ujedinjenja doći do velikog privrednog prosperiteta, ali i do velikog odricanja ljudi od Boga i otpadanja od vere, te propasti ćudoređa, (etike i morala), kao i do velikog broja useljavanja stranaca, i građanskih nemira, a u Italiji, Francuskoj i Engleskoj do situacije slične građanskom ratu.

Nemačka kao pobednik

Evropom vlada jedna vlada, i ona spolja izgleda lepa i dobra, dok je iznutra satanistička i koruptivna. Velika ekonomska kriza trese Evropu. Onda iznenada, u aprilu ili maju mesecu dolazi do napada ruske vojske na Zapadnu Europu, i činiće se kao da će Rusi odneti ratnu pobedu, ali će biti pobeđeni u prvom redu od strane Nemaca, i to uz pomoć nemačkog novog oružja.

Britanija izaje Ameriku

Engleska će izdati Ameriku i sklopiti tajni pakt s Rusijom, ali će ju Rusija svejedno napasti. Amerikanci će zbog engleske izdaje potući englesku vojsku u Egiptu.

Rusi će u Zapadnu Europu prodreti u tri pravca, jedan je s jugo-istoka preko Beograda i dalje do Italije. Odlučujuće tenkovske bitke s Rusima odvijaće se u srednjoj i južnoj Nemačkoj, a Rusi će na kraju biti zaustavljeni u svom prodoru kod Španije.

Prozapadna Rusija

U Rusiji će doći do nove revolucije u kojoj će vladar opet pasti s vlasti, i nastaće prozapadna Rusija.

Glavni pobednik 3. svetskog rata biće Nemci koji će ujediniti sve nemačke zemlje koje su joj otete od Prvog svetskog rata nadalje, i Nemci će dobiti priliku za osvetu zbog poniženja koje su prošli posle Drugog svetskog rata.

Imaće tako jaka nova oružja da se niko u svetu neće usuditi da napadne Nemačku koja će diktirati uslove nakon 3. svetskog rata, dok će Amerika, Engleska i Rusija biti slabe.

Rusa će poginuti 7 miliona vojnika na zapadnoevropskom ratištu. Uništene će biti Češka i Slovačka, mnogi delovi Nemačke biće opustošeni, (ruska vojska će u svom pohodu pljačkati, paliti i silovati), i upotrebiće se biološko-hemijsko i atomsko oružje od strane obe zaraćene strane.

Rat u Siriji

Rusi će biti u Siriji pobeđeni od Amerikanaca, a Izrael, čiji vladar će započeti 3. svetski rat, biće potpuno uništen.

Ovaj rat da neće trajati dugo nego kratko ali će biti razarajuć i uništavajući. Uništeni će biti gradovi London, Budimpešta, Hamburg, Minhen, Pariz, (grad će zapaliti ustanička mladež u novoj revoluciji), Prag, Vašington...

U Nemačkoj će konce vlasti u svoje ruke preuzeti jedan čovek kojeg nemačka elita dugo za to priprema u tajnosti.

U Italiji će nastati pokolj sveštenika dok će papa uspeti da se spasi i vrati u Rim koji će biti uništen.

Japan će biti uništen u prirodnoj katastrofi potresa, ali ne onoj iz 2011. godine nego puno jačoj koja sledi.

Mnogi Evropljani će se odseliti posle 3. svetskog rata u Južnu Afriku gde će se na ustanak dići belci Buri i osnovati krišaćansku državu.

U Nemačkoj će posle 3. svetskog rata nastati novi prosperitet, i klima će biti puno toplija, u Bavarskoj će se uzgajati limun, narandže i mandarine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track