5 NAJJEZIVIJIH KUĆA UBISTAVA KOJE MOŽETE DA KUPITE: Jeftino jeste i to sa razlogom, ne kupujte!
Foto: Unilad

Da se naježiš

5 NAJJEZIVIJIH KUĆA UBISTAVA KOJE MOŽETE DA KUPITE: Jeftino jeste i to sa razlogom, ne kupujte!

Ludi svet -
Ideja da se porodica useljava u navodno "savršenu" kuću i polako otkriva ništa nije onako kako izgleda je klasično obeležje horor filmova. Međutim, postoji mnogo istine u ovoj priči, više nego što bi iko želeo da zna.

Dakle, ako se osećate hrabro zašto ne pročitate nešto više o nekim od najstravičnijih i jezivim ubistvima u ovim kućama.Stan 23D Krenli Gardens

U Krenli Gardensu, kuće i stanovi prodaju se za milione funti, bar je obično tako. Međutim, ima jedan stan koji košta samo 240.000 funti. Dakle, šta je problem sa zloglasnim stanom 23D pa ga čini toliko jeftinim?Odgovor je: To je dom serijskog ubice Denisa Nilsena čije je perverzno iživljavanje terorisalo ubistvima lokalnu zajednicu.

Nilsen je mamio mlade momke u stan nudeći im hranu i alkohol. Onda bi ih ubijao i zadržavao njihova tela kao sablasne trofeje. On je živeo među telima, masturbirao pored njih i gledao televiziju "sa" njima. Kada je završio sve sa leševima, on bi ih isekao na male komade i bacao u Wc šolju. Veruje se da je ubio devet ljudi u stanu i uspeo bi da izbegne kaznu za ubistva da se odvodi nisu začepili od svog tog trulog mesa.

9337 Kolumbija Bulevar

9337 Kolumbija Bulevar je divna kuća sa tri sobe bez mane...osim što je možda ukleta. U nekoliko godina, bilo je 3 ubistva u kući. Prvo u 2002. godini, kada je čovek po imenu Entoni Keli provalio u kuću i pištoljem udario devojčicu od 9 godina koja je tamo živela. Nakon što je udario, ona je vrisnula i zvala tatu i Keli je upucao kako bi prestala da viče. Njen otac, koji je čuo komešanje, dotrčao je da pomogne svom detetu kada je i on sam upucan 6 puta. Keli je iz kuće uzeo samo kopiju Novog zaveta.Samo godinu dana kasnije, popularni učitelj, Brajan Bets, saznao je za ubistva na pola puta ka kupovini kuće i pokušao je da odustane, ali bilo je kasno. Bets je živeo u kući pre nego što je sreo mladog čovela po imenu Alante Saunders na gej seks telefonskoj liniji. Bets je pozvao Saundersa kući, ali kada je stigao, poveo je još tri prijatelja sa sobom koji su pokušali da opljačkaju Betsa. On se opirao i bio je ubijen u borbi.

2. Rouzengl, Dandi

Preko puta Dandi koledža umetnosti, nalazi se prostrana, mada ne lepa, četvorosobna kuća. Ona je na prodaji od ove godine i to za samo 500.000 funti, ali njena mračna prošlost tera sve potencijalne kupce. 1980. godine ova kuća bila je dom starijeg doktora i njegove supruge. Jednog užasnog dana čovek po imenu Henri Džon Galager se pojavio! Galager je imao istoriju napada na sveštenike i pretpostavio je da je siromašni doktor sveštenik, najverovatnije jer je živeo blizu crkve. Galager je provalio u kuću i ubio doktora i njegovu ženu čekićem. Ubica, nažalost, nikada nije osuđen za zločin i nastavio je sa ubijanjem.

371 Grandauer Avenija Florida

Tajler Hedli živeo je u ovoj kući sa svojim roditeljima, Blejkom i Meri Džo, sa kojima je navodno imao dobar odnos. Međutim, kako je Hedli rastao počeo je da puši marihuanu i polako je razvio zavisnost od težih droga, a njegopve misli su postale nasilne, a odnos sa roditeljima se pogoršao. Hedli je rekao prijateljima da je planirao da ubije svoje roditelje, ali oni su to odbacili kao njegov pokušaj da privuče pažnju.

2011. godine on je priredio svoju prvu kućnu žurku, nešto što mu nikada ranije nije bilo dozvoljeno. Mladić je tvrdio da su njegovi roditelji bili van grada i pozvao oko 200 tinejdžera da dođu i rade šta god žele sve dok ne privlače pažnju policije. Dok je žurka trajala, on je odvukao svog najboljeg druga u stranu i priznao mu je da je ubio svoje roditelje ranije tog dana. Uzeo je čekić i razbio im je glave. Ubio je prvo majku, a kada je otac zatekao stravičnu scenu, ubio je i njega. Tajler je bacio tela i uklonio sve dokaze iz spavaće sobe, zaključao vrata i počeo da poziva ljude na žurku.Zločin je otkriven kada je njegov preplašeni prijatelj video tela i pozvao policiju.

Krosbou kuća

Azarias Fontajn je hrabri student iz Bradforda, Engleska, koji je iznajmio stan u Krosbou kući po apsolutno niskoj ceni od 360 funti mesečno. Ako postoji razlog za jeftino iznajmljivanje, on živi u bivšoj kući Stivena Grifitsa, "Krousbou kanibala". Grifits je bio monstrum koji je ubio i raskomadao tri žene u kupatilu. On je uzeo njihove posmrtne ostatke i odneo ih u kuhinju gde ih je pojeo.Fontajnu je saopštena mračna prošlost stana, ali s obzirom da je kupatilo i kuhinja renovirano, njemu nije smetalo da tamo živi. Ipak, njegova mama tvrdi da je osteila duha u stanu.

(Unilad)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track