SAMO DA ZNATE, DOKAZ JE TU: Evo zašto su muškarci debeljuce najbolji ljubavnici!
Foto: Ilyke.com

Žene, čitajte!

SAMO DA ZNATE, DOKAZ JE TU: Evo zašto su muškarci debeljuce najbolji ljubavnici!

Ludi svet -
Pre nego što počnete da radite na novogodišnjoj odluci da konačno smršate, možda biste trebali malo da sačekate.

Ispostavilo se da su debeljuškasti muškarci mnogo bolji ljubavnici od svoji mršavih "kolega".Barem je to ono što su ove dve odvojene studije pokazale - a sada se otkriva i zašto!

AnketaDarel Frimen, želeo je da sazna šta je to što žene vole u spavaćoj sobi, pa je ispitao 2.544 brizanske žene koje su iskusile dosta muškaraca. Rezultati su bili iznenađujući.

Muškarci sa viškom kilogramaŽene su upitane o fizionomiji muškarca po principu koji je najbolji u krevetu. "Muškarci sa viškom kilograma" bio je najčešći odgovor sa od oko 38%. Atletski građeni muškarci nalaze se na drugom mestu sa 21%.

"Željni da zadovolje"Onda, žene koje su odgovorile "debeljuce" upitane su i zašto, a bilo je dve vrste odgovora. I odgovor "izgledali su željniji da mene zadovolje, a ne sebe" i "bili su nežniji i pažljiviji" dobili su 42% glasanja, svaki.

UnutrašnjostFrimen je rekao da je otkrio i sledeće, "činjenica da žene više vole seks sa debeljuškastim muškarcima samo ide na ruku tome da napumpani mišići nisu sve i da je mnogo bitnije ono što je unutar čoveka."

I još nešto...Do sada, verovatno razmišljate, "super!To je dovoljan razlog da ostanem ovakav." Ali ima još nešto. Druha studija koja je urađena u Turskoj pronašla je još nešto interesantno.

Seksualne performanse i indeks težineIstražitelji su želeli da saznaju koja je korelacija između indeksa telesne težine (BMI) i seksualne performanse. Ispitali su 100 muškaraca sa seksualnom disfunkcijom i 100 muškaraca sa zdravim seksualnim životom.

IzdržljivostŠta je istraživanje otkrilo? Debeljuce su izdržljivije u krevetu. Njihovo prosečno vreme seksa je između 7.3 minuta u poređenju sa 2 minuta kod mršavih momaka.

Prerana ejakulacijaI ne samo to, anketa je otkrila da mršavi momci češće imaju preranu ejakulaciju nego debeljuce. Izgleda da su žene u prvoj anketi znale o čemu pričaju.

Slavite svoju veličinuŠta ovo znači za vas? Ako imate višak kilograma, ne budite strogi prema sebi. Bar ste bolji u seksu od vaših mršavih prijatelja. A ako ste žena, počnite da tražite vašeg debeljucu sa kim ćete biti.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track