(VIDEO) NAJLUĐI I NAJNEVEROVATNIJI SNIMCI 2015: Smejte se, ništa ne košta!
Foto: Jutjub

Hit!

(VIDEO) NAJLUĐI I NAJNEVEROVATNIJI SNIMCI 2015: Smejte se, ništa ne košta!

Ludi svet -
Svi volimo da se smejemo. A koje je bolje vreme za tako nešto nego pred praznike, kada su dani kratki, a noći hladne.

I to bi bilo dosta priče od nas, hajde da počnemo odmah da se smejemo:Momak koji je iritirao devojku sa imeniam Ikea proizvoda.

Ovo je apsolutno brilijantno!Australijski momak rešio je da malo začini put u Ikeu beskrajnim šalama na račun imena proizvoda, a reakcije njegove devojke su neprocenjive.

A evo i zašto di-džejevi ne treba da budu bezobrazni prema majstoru svetla.Ne budite bezobrazni prema momku iz osvetljanja ili možete da dobijete ogroman deo karme koji će vam pasti na glavu.To je upravo ono što se desilo sa ovim di-džejem, koji je bio gruv prema tehničkoj ekipi na svom koncertu.

Čovek iz Bostona koji je otkrio "Čudovište"Upoznajte Majkla Bergina. Majk je bio na pecanju sa svojim prijateljem Džejom pred kraj leta kada se susreo sa nečim "što nikada rabnije nije video".

Today was a great way to end summer thank u

Posted by Michael Bergin on Thursday, September 17, 2015

Kada se prezenter sa BBC-a pravio da mu je ruka ajped.Sportski prezenter Kris Mičel imao je "epizodu" uživo u programu kada je zaboravio kako da završi uključenje.Ne brinite, uspeo je da se izvuče u poslednjoj minuti, a da ne ispadne kao kompletni idiot.Samo se šalimo, jeste tako izgledao, kao i većina ljudi koji se prave da im je ruka ajped.

Dečak koji je pojeo najljući svetski čili i pokajao se.Ovaj klinac je pomislio kako bi bila super ideja da proba najljući čili na svetu i ne pokušavajte ovo kod kuće.

Momak koji je zezao devojku štapom!Baš je iznervirao!

Mesto gde bilderi izgledaju još naduveniji nego što jesu.Kada ste bodibilder, šta raditi kada ste stigli do tačke da se borite da izgledate još veće?Pa, prema ovom video snimku oni odlaze u minijaturne kafiće...

Dečak koji je slučajno uništio sliku vrednu milion funti!12-godišnji dečak u Tajvanskoj galeriji umetnosti, sapleo se i pao radeći ono što rade svi kada padaju, stavio je ruke napred kako bi ublažio pad.Nažalost, on je pao na sliku staru 350 godina i ruke su mu prošle ravno kroz kanvas!

(Unilad)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja