SVET JE POTPUNO POLUDEO: Žena upucala veterinara jer je odbio da promeni pol njenom psu!
Foto: Ilyke.com

Neverovatno

SVET JE POTPUNO POLUDEO: Žena upucala veterinara jer je odbio da promeni pol njenom psu!

Ludi svet -
Nakon što je odbio desetak puta da promeni pol njenom psu, žena je izvadila pištolj, otrčala nazad na kliniku i upucala veterinara na poslu.

1. Žena iz Novog Hempšira upucala je veterinara kada je odbio da primi njenog psa.46-godišnja Tabata Grin pokušala je da zakaže nekoliko sastanaka preko telefona za "hitnu i neophodnu" operaciju pola na njenom psu Sparkiju, ali odbijena je svaki put.

2. Tabata Grin pokušala je da iznudi obećanje od veterinara da će uraditi operaciju nad njenim psom.Radnici u VCA veterinarskoj bolnici kažu da je Tabata Grin, koja pati od šizofrenije, pokušala nekoliko puta da zakaže sastanak preko telefona za tu operaciju. Međutim, osoblje nije imalo pojma o čemu ona priča. Kada su je odbili 10 puta, Grinova se pojavila sa Sparkijem tražeći obećanje od bolnice da će uraditi operaciju, i tek onda je objasnila da želi da pretvori Sparkija u ženku.

3. Upala je u kliniku sa "poremećenim pogledom" u očima zahtevajući operaciju.Šeli Pirson, zaposlena na klinici rekla je: "Kada sam joj rekla da ne možemo da joj pomognemo, ona je počela da plače rekavši da Sparki jako želi da bude devojčica! Ona želi da je zovu Sparkli....Sparkli! Molim vas, pomozite mi! Sva se tresla i ponašala se kao da je izgubila um. Stalno je govorila da joj je pas rekao da želi da bude ženka. Onda je bacila fotografiju na mene na kojoj se nalazi njen pas obučen u žensku garderobu, stvarno ne znam o čemu se radilo!"

4. Grinova je izvukla pištolj i upucala veterinara Roberta Rida pre nego što je osoblje klinike obuzdalo.Grinova je odjednom protrčala pored recepcije do zadnjeg dela klinike i osoblje je čulo pucanj. Neki od muškaraca zaposlenih uspeli su da je obuzdaju, ali ne i pre nego što je ona jednim metkom pucala na veterinara, doktora Roberta Rida, koji je ranjen u butinu. Kada je policija stigla i uhapsila ženu, ona je počela da viče na doktora rekavši da je bio "srećan što je promašila" jer je htela da ga upuca u genitalije.

5. Ona krivi Kejtlin Džener zato što je njen pas želeo da promeni seksualni identitet.Grinova kaže da nakon što su videli kako Brus Džener postaje Kejtlin na televiziji, ona i Sparki odlučili su da i on, želi da ispuni svoju želju da postane "Sparkli" umesto Sparki.Grinova je trenutno u pritvoru i kaucija je 2.000 dolara. Porodica kaže da ona pati od šizofrenije i bipolarnog poremećaja. Sparki se trenutno nalazi uprihvatilištu za pse.

6. Za ovakvu proceduru nije da se nikada nije čulo, ali nikada nije određeno.Ovo nije prvi put da su veterinari imali ovakav zahtev. Kažu da imaju jednog ili dva vlasnika pasa svake godine koji žele takve procedure na životinjama, ali dodaju da je to nemoguće uraditi, a i nije humano prema psima.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track