TEK SE USELIO U NOVI STAN, A USLEDIO JE ŠOK: Pronašao je skrivena vrata, i otkrio tajnu iz 19.veka!
Foto: Ilyke.com

Otkriće!

TEK SE USELIO U NOVI STAN, A USLEDIO JE ŠOK: Pronašao je skrivena vrata, i otkrio tajnu iz 19.veka!

Ludi svet -
Kada se useljavao u novu garsonjeru, ovaj stanar nije očekivao da naleti na ovakvu neverovatnu misteriju.

1. Sobe su imale jako visok plafon i jako su velike za studio.Kada se uselio u studio, ovaj stanar nije očekivao da će da naleti na ovakvu tajnu. Iako je to nekada bio engleski manastir, koji datira još iz 19.veka, on je renoviran. Tu se nalazi 30 stanova, a ovaj mali studio rentao se po niskoj ceni. Ili je bar stanar mislio da je mali.

2. Počeo je da sređuje stan, da postavlja stvari gde im je mesto i sve polako dovodi u red.

3. Zbog jako visokih plafona, njegova spavaća soba se nalatzila na galeriji iznad dnevne sobe, stepenice su vodile direktno do mesta za spavanje.

4. Spavaća soba/galerija je bila velika i napravljena je kao udoban prostor za spavanje. Ipak, kako pređete poslednji prag stepenica, tako ste već u krevetu!

5. Kupatilo je odmah tik uz kuhinju i jako je malo, ali pločice i tuš kabina su ga učinili slatkim.

6. Čekajte...šta je ovo ispred kupatila?

7. Izgleda kao da su skrivena vrata u podu, ali da li vode negde?

8. Oh, samo ekstra skladište u malom studiju. Ovo je super ideja, ali nije ono što čekate!

9. Sačekajte opet...prostor za skladište se pretvara u vrata.

10. Stepenište? Za skrivenu tamnicu? Nema šanse!

11. Na prvi pogled delovalo je kao prolaz udrugu zgradu. Trebalo je vreme da dođe još neko da mu pomogne da prokljuve o čemu se ovde radi.

12. Kada je pronašao prijatelja hrabrog za istraživanje, bilo je vreme da se pođe u dubine. Hodnik je vodio do koridora i prolaza iz 19. veka.

13. Bezbroj soba koje su vodile do stanova na drugim spratovima zgrade i ka drugim stanarima. Pomalo jezivo i zastrašujuće.

14. Na kraju koridora, bilo je još nešto. Prostor iznad plafona koji je imao još više hodnika i prostora. Ko zna koliko je visok ovaj koridor bio?

15. Na samom kraju bio je ulaz u drugu sobu koja je vodila u sve veći mrak. Malo šuta je stajalo na putu, ali to je bilo lako pomeriti.

16. Soba je bila velika sa ispisanim grafitima po zidovima. To je značilo da je neko bio ovde, u ovoj prostoriji ispod stana u ne tako dalekoj prošlosti. Šta se ovde dole dešavalo?

17. U jednom ćošku...moguća kripta, mesto za binu? Neka vrsta žrtvenog oltara? Ko zna, ali sigurno je jezivo!

18. na sred poda nalazio se otvor sa dosta prljavštine u njemu. Izgledalo je kao da je neko nedavno bio tu. da li je nedavno nešto odavde iskopano? Možda telo?

19. Nije se osećao najsrećnije zbog otkrića, napokon se vratio u stan malim stepenicama.Tajne tamnice, koridori, sobe i vrata čine svaki dom savršenim. Nadamo se da nikada neće reći stanodavcu. Teško je reći šta se odigralo tamo dole tokom godina, ali znamo jednu stvar: malo smo ljubomorni što naši stanovi nemaju tamnice i skrivena vrata!

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track