(VIDEO) Padobranac je umro, doživeo vantelesno iskustvo, a onda se desilo nešto neverovatno!
Foto: Printskrin

Preživeo nemoguće

(VIDEO) Padobranac je umro, doživeo vantelesno iskustvo, a onda se desilo nešto neverovatno!

Ludi svet -
"Prvi put kada otvorite padobran, zaista je neverovatno", počeo je svoju ispovest Miki Robinson.

"Prvi put kada otvorite padobran, zaista je neverovatno. Tako je mirno. Ta panorama, kada ste iznad zemlje je neverovatna. Tako da nije sve adrenalin, nego i do zadovoljstva. Osećaj je kao da možete da letite", rekao je Miki Robinson.

Miki je profesionalni padobranac. Obožavao je da pada sa "neba" i da se spušta bezbedno na zemlju. Međutim, jednoga dana, motor aviona je stao, i bukvlano bacio Mikija i njegove kolege na zemlju sa ogromne visine.

"Noga mi je bila zaglavljena u olupini aviona, dok sam rukom pokušavao da je izvučem, nešto je zakačilo moju opremu i bio sam zarobljen. Nisam mogao da se izvučen, a bio sam natopljen benzinom iz aviona od glave do pete", priča Miki.

Bio je u plamenu, a u bolnici su reki da su mu šanse za preživljavanje veoma male. "Mislili su da neću preživeti noć. Imao sam traumu, masivne posekotine, neverovatne opekotine po celom telu, i unutražnje povrede o kojima nisam znao ništa", pričao je Robinson.

"Imao sam sepsu, unutrašnju infekciju i moji organi su polako otkazivali. Osećao sam da me život polako napušta..."Miki je rekao da je osetio kada je umro. Objasnio je da je osetio kako mu je duh napustio telo. "Bio sam momentalno transportovan u drugu dimenziju - duhovnu dimenziju. Pogledao sam u sebe i video da je sa mnom sve u redu. Bilo je to pravo mesto. I putovao sam. Nisam znao o čemu se radi. Video sam beli portal i iz daleka sam osetio mir. Hteo sam da krenem ka njemu", objašnjavao je Miki svoje iskustvo.

Nije želeo da se vrati u realan život, ali je morao.

"Doktori su rekli da nikada više neću moći da hodam jer su mi nervi na nogama potpuno oštećeni, ali sam znao da me je Bog sačuvao. Zahvalan sam svakoga dana za to", zaključio je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track