ISPALIO SAM RAKETU NA NLO, ALI NIJE MU BILO NIŠTA: Pilot do detalja opisao bliski susret! (VIDEO)

Dokazi

ISPALIO SAM RAKETU NA NLO, ALI NIJE MU BILO NIŠTA: Pilot do detalja opisao bliski susret! (VIDEO)

Ludi svet -

Oskar Santa Maria Huerta iz Perua tvrdi da je 11. aprila 1980. godine pucao na NLO. On traži od vlade da se javno objave svi podaci o svim neidentifikovanim objektima

Huerta je jedini pilot koji je pucao na NLO, piše news.com.au. On se 11. aprila 1980. pripremao za vazdušnu vežbu. Tada je imao 23 godine i osmogodišnje letačko iskustvo. Poleteo je u Suhoju-22 kako bi presreo neobičan srebrni objekt koji je lebdeo iznad piste. Objekt se nalazio u blizini vojne baze i nije odgovarao na naredbe kontrolnog tornja.

Pukovnik Huerta, danas prenzioner, tvrdi da je objekt ličio na balon. Kaže da je pucao na ovaj NLO i ispalio nekoliko raketa koje trebale da ga uništite. Ipak, nisu imale apsolutno nikakav uticaj na objekt.

- Objekt je potom krenuo velikom brzinom. Približio sam mu se na 500 metara i nanišanio, ali je objekat izmakao - kaže Huerta. Krenuo je u poteru i uspeo da mu se približi na samo 100 metara.

- Tek tada sam shvatio da to nije balon. Bio je to objekt obima 10 metara sa sjajnom kupolom na vrhu, poput sveće kad je izrežete na pola. Dno objekta bio je kružnog oblika, srebrne boje i izgledalo je kao da je od neke vrste metala. No, nedostajale su sve tipične komponente koje jedan avion ima. Nije imao krila, pogonske mlaznice, prozore, antene, nije imao vidljiv pogonski sistem. Tada sam shvatio da to nije nikakav objekt za špijunažu već

NLO, nešto sasvim nepoznato - kaže Huerta.Ponestajalo mu je goriva, tako da više nije mogao ni napasti niti napraviti brzi manevar bega.- Bojao sam se. Mislio sam, sad sam gotov - priseća se pilot koji je cik-cak pokretima, kako bi izbegao napad od strane NLO-a, uspeo da avion prizemlji u bazu.

Nakon što se vratio objekt je stajao na nebu još 2 sata. Tvrdi da su svi koji su bili u bazi videli objekt. Huerta je jedan od bivših vojnih oficira koji je izneo dokaze o postojanju NLO-a pred klubom u Vašingtonu koji traži da se objave svi podaci o neidentifikovanim objektima i susretima s NLO-ima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track