OVAJ ČOVEK JE NAPRAVIO NAJUŽASNIJI IZBOR U ŽIVOTU: Ovo je njegova priča!
Foto: Ilyke.com

Jezivo!

OVAJ ČOVEK JE NAPRAVIO NAJUŽASNIJI IZBOR U ŽIVOTU: Ovo je njegova priča!

Ludi svet -
Miki Rovlings izabrao je da živi u jezivoj kući dok je snimao dokumentarac o natprirodnom.

Ovo imanje zove se "Kavez" i nalazi se u Eseksu.Kaže se da je ova kuća dom poltergajsta koji je odgovoran za napade, grebanje, pa čak i ujedanje nekoliko stanara.

Dok je Miki veličan zbog svoje hrabrosti, on je priznao da se plašio svog okruženja.Tvrdi:"Video sam knjige kako lete sa polica u gornjem hodniku, gledao sam vrata kako se sama otvaraju, i video sam senku osobe sopstvenim očima. Ja nisam religiozan čovek, ali ipak držim krst i stežem ga u ruci kada odem na spavanje zarad sopstvene sigurnosti. Posle nekoliko dana, naučio sam koji su prirodni zvukovi kuće. Sada me neprirodni zvuci probude usred noći."zamislite da živite u takvoj kući koja je prazna i da nema nikoga osim vas, ali ima mnogo ljudi oko vas koje vi ne možete da vidite.

Čuo je decu kako se igraju, muškarce kako reže i ono što je najčudnije, klavir kako svira usred noći, i opisao ga je kao vrlo intenzivan zvuk.On je takođe bio zabrinut da će takozvani duhovi da ga ubiju. On je rizikovao svoj život zbog jednog dokumentarca.

"Kavez" je postao najpoznatiji 2012. godine kada je njegova vlasnica Vanesa Mičel (40) tvrdila da je naterana da napusti imanje kada je primetila crnu senku da stoji iznad njenog sina, Džesa.Kuća zaista ima strašnu ukletu istoriju, bila je zatvor za 13 žena koje su optužene za veštičarenje i tamo su bile okovane do vešanja.Osvetnički duh jedne od veštica, Ursule Kemp,još uvek je po verovanju u kući.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track