NAJJEZIVIJE PRIČE I VESTI IZ 2015. GODINE: Ovih 10 stvari su nas istraumirale!
Foto: Ilyke.com

Da se naježiš!

NAJJEZIVIJE PRIČE I VESTI IZ 2015. GODINE: Ovih 10 stvari su nas istraumirale!

Ludi svet -
Iza nas je godina bezbroj noćnih mora i strašnih priča koje su se zaista desile.

Bez daljeg odlaganja, spremili smo za vas vesti koje su bez preterivanja šokirale svet, ako želite i vi da u novu godinu uđete sa malo jeze...počnite!1. Porodica iz Nju Džersija morasla je da napusti dom iz snova nakon što su počeli da dobijaju anonimna pisma od "Posmatrača".Jedno pismo glasi:"Da li treba da popunite kuću sa mladom krvi koju sam tražio? Jednom kada saznam njihova imena, pozvaću ih i oni će doći kod mene." U drugom je pitao:"Da li ste znali šta je u zidovima? Hoćete jednog dana."Jezivo!

2. Čovek se krio ispod kreveta u jednoj kući u Nju Džersiju 3 dana pre nego što ga je iko primetio.Džejson Habard provalio je u dom svoje bivše devojke dok je njena mama, Margaret Adamćevic iznosila đubre, saopštila je policija. On se onda sakrio ispod kreveta, punio svoj telefon, 3 dana. Tek kada je otac devojke čuo neke zvukove, otišao je da proveri šta se dešava i pronašao Habarda. Uvek zapamtite: Nikada niste sigurni, čak ni u svojoj kući.

3. Ostaci nestalog tinejdžera pronađeni su u dimnjaku nedaleko od njegove kuće.Ostaci Džošue Vernona Maduksa, koji je nestao pre 7 godina u Koloradu, pronađeni su ove godine unutar jednog dimnjaka. Iako je otkriće rešilo misteriju gde je bio, ipak je otvoreno novih nekoliko pitanja. Caka u priči je da je dimnjak kuće u kom su pronađeni njegovi posmrtni ostaci udaljen samo dva bloka dalje od njegove kuće. Užasavajuće!

4. Jezivi klovn upao je na groblje u Čikagu.Julija Grejem i njen suprug vozili su se pored Rouzhil groblja u julu mesecu, kada su primetili nekoga obučenog kao klovn kako se penje na kapiju, javili su mediji. Kada su se približili, otkrili su da klovn gleda pravo u njih i polako im maše. Ovo su noćne more zauvek!

5. Brodovi koji prenose leševe se peru u Japanu.Od 12. oktobra drveni čamci koji su prenosili ukupno 22 leša, pronađeni su u Japanu. Jedan brod imao je znak identifikacije koji pripada Koreanskoj narodnoj vojsci. Strašno!

6. Čileanska žena nosila je kalcificirani fetus u sebi preko 60 godina.Kada je Estela Melendez, 91, odlučila da uradi rendgendski snimak nakon pada, doktori su prvobitno sumnjali da ima tumor. Međutim, to u njoj zapravo je bio kalcificirani fetus, fenomen poznat kao litopedion, koji se javlja kada fetus umre u telu majke i kalcificira se jer je preveliki da bi se apsorbovao u telu.

7. Ova porodica sa Floride pronašla je ruku na tavanu.Majk Lopez sumnjao je da su njegove predede bili pirati, jer je pronašao kutiju na tavanu u kojoj se nalazila mapa, stari novčići i ruka, javlja USA tudej.Čak i da su bili pirati, ko bi držao ruku u kutiji.

8. Porodica ove tinejdžerke je mislila da je ona mrtva...sve dok nisu čuli njeno vrištanje iz kovčega.Tinejdžerku iz Hondurasa su čuli kako "udara i vrišti za pomoć" iz svog groba, dan nakon što je sahranjena. Njena porodica je razbila sanduk i videla da je sanduk oštećen unutra, a njeni prsti su bili u modricama. Lekari su pokušali da je ožive, ali neuspešno. Kao da umiranje jednom, nije bilo dovoljno.

9. Riba koja sisa krv pala sa neba na Aljasci.

Riba bez vilice, pronađena je na Aljasci, pala je sa neba na travnjake i parkinge. Verovatno su ih ispustili galebovi kada su ih izvukli iz reke, ali to ne čini ovu kišu parazitskih riba manje jezivom.

10. Ovaj zastrašujući misteriozni video snimak zaista je isprepadao ceo internet.U videu nalazi se čovek sa kapuljačom i maskom i čudnim zvukovima. Ako želite da spavate nema potrebe da gledate ovaj video, samo nam verujte na reč.

(Foto Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track