OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ostavila je poruku strancu koji se parkirao na njeno mesto, a onda...
Foto: Profimedia

Iznenađenje

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ostavila je poruku strancu koji se parkirao na njeno mesto, a onda...

Ludi svet -
Svako oseti kajanje kada opazi beli papir na vetrobranskom staklu svog auta kojeg nije parkirao na propisnom mestu, no ovog muškarca nije zatekla kazna za parkiranje već pismo.

Naime, ljutita vlasnica parkirnog mesta napisala je strancu poruku izražavajući svoje nezadovoljstvo.

Napisala mu je da je mogla pozvati pauka, ali da se umesto toga parkirala na drugo mesto, zbog čega je zaradila kaznu za koju nema novaca da plati.

"Hej stranče, zato jer si mi se ti parkirao na moje mesto sinoć, ja sam dobila kaznu jer sam s autom stala preko noći na nedopušteno mesto. A totalno sam švorc. Ovo su privatna parkirna mesta i mogla sam ti pozvati pauka i dobio bi kaznu. No nisam. Molim te da idući put ne parkiraš na mom mestu", napisala mu je u poruci.

Na njeno iznenađenje, idućeg dana, ispod brisača je pronašla kesicu - unutra je bilo pismo izvinjenja i 100 dolara u gotovini.

"Prvo bih ti se htio izviniti jer sam parkirao na tvom mestu. Bilo je to neodgovorno od mene i želim ti dati novac da platiš kaznu koju si dobila i da kupiš šta god ti još treba. U ovo doba godine zna biti teško. Srećan Božić" ser*** koji se parkirao na tvoje mesto, prenosi jutarnji.hr.

U omotnici ju je dočekalo 100 dolara, a kazna je bila 20.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track