PRELEPA I JEZIVO OPASNA: Pripadnica kartela, La Munjeka, uhapšena posle 2 godine bekstva!
Foto: Ilyke.com

Lepo lice u zatvoru

PRELEPA I JEZIVO OPASNA: Pripadnica kartela, La Munjeka, uhapšena posle 2 godine bekstva!

Ludi svet -
Visoko kotirana pripadnica kartela i dilerka droge poznata po svom luksuznom načinu života i svojim vezama sa liderima meksičkih kartela, nedavno je uhapšena od strane meksičkih vlasti i očekuje se da bude izručena Sjedinjenim državama.

Ana Mari Hernandez, poznata kao "La Munjeka" (lutka), nedavno je uhapšena u Čivavi, Meksiko jer je bila begunac i visoko kotirani diler droge.38-godišnjakinja poznata je po svom luksuznom načinu života i vezama sa liderima meksičkih kartela i bila je u bekstvu od američkih i El Paso vlasti oko 2 godine.Zašto vam sve ovo pišemo? zato što je Hernandezova imala jednu od najseksepilnijih fotografija sa hapšenja koju smo ikada videli, a mi ne bismo znali ništa o njoj da nije distrubuirala drogu širom SAD.To je sudbina!

38-godišnji seksi begunac zbrisala je u Teksas nakon što je priznala krivicu za krijumčarenje narkotika i optužbe za podmićivanje u 2013. godini u El Pasu. Hernandezova i njen bivši suprug Daniel Ledezma bili su optuženi za krijumčarenje hiljade kilograma kokaina preko graničnog prelaza El Paso gde je on radio i distribuciju robe do nekoliko gradova u SAD, uključujući Čikago, Sent Luis i Panama Siti, Florida.U suštini, ova žena se nije zezala.

Prema bivšem šefu za međunarodne operacije droge, Majku Vidžilu, Hernandezova je koristila svoje telo i pamet u svoju korist, a oba su joj pomogla da švercuje drogu i da pristupi visokim članovima kartela u Sinalou i Huareze kartelu.

"Lepe žene su jako cenjene od strane lidera narko kartela, oni ih drže pod svojim okriljem i imaju obično veze sa njima", objasnio je Vidžil u intervjuu za MyUSA.com. "Karteli ih koriste jer imaju sposobnost da se infiltriraju u SAD i razviju veze i puste distribucione pipke tamo."Vidžil veruje da je Hernandezova imala neku vrstu veze sa El Čapom, sa kojim je radila nekoliko godina.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track