(VIDEO 18+) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Šta je ovaj čovek uradio sa pacovom je šokantno!
Foto: Jutjub

Užas!

(VIDEO 18+) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Šta je ovaj čovek uradio sa pacovom je šokantno!

Ludi svet -
Čovek je držao pacova ispred kamere pre nego što je stavio njegovu glavu u usta!

Ovo je bolestan momenat gde čovek navodno otkida zubima glavu pacova, zatim ispira usta sa tri šota votke.

Video, koji je objavljen na Fejsbuku od strane Meta Malonija, pokazuje čoveka koji odlazi na drugu stranu svoje dnevne sobe, uzima pacova iz kartonske kutije pre nego što mu otkida glavu.

Zatim ispija tri votke kako bi "isprao usta".Kada je ispio alkohol neko ga udara u glavu pesnicom, a druga osoba lomi stolicu o njegova leđa.

Nije iznenađenje da su gledaoci ovog video snimka bili besni, a pogledalo ga je više od 200.000 ljudi.

Njegovo šokantno otkidanje glave pacovu donelo mu je definitivno pažnju, to ne može da se ospori, ali isto tako sigurno neće pobediti na takmičenju popularnosti. On je odbranio svoj postupak sledećim postom."Za sve one paćenike koji plaču zbog onoga što sam uradio! pacov na snimku je pacov za hranjenje i svakako bi umro. Njegovim telom sam nahranio svoju zmiju nakon snimka i nije bačeno(volim da delim). Ubio sam tog pacova 10 puta brže nego što bi to uradila zmija. 90% sam siguran da većina vas ima otrov za pacove i zamke u svojim kučama dok ovo pišem. Zato prestanite da se ponašate kao grupa kukavica i cmizdravaca i prihvatite lanac ishrane.Svi vaši komentari me silno zasmejavaju i nijedna osoba ne može da kaže ništa zbog čega se ja ne bih osećao dobro ili da se pokajem zbog toga. To je majka priroda i čovek mora da jede!"

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track