NATERAĆE VAS DA SE ZAPITATE: 7 načina na koje nam anđeli poručuju da su sa nama
Foto: Profimedia

Obratite pažnju

NATERAĆE VAS DA SE ZAPITATE: 7 načina na koje nam anđeli poručuju da su sa nama

Ludi svet -
Anđeli na specifičan način informišu ljude o svom prisustvu. Nije potrebno da neko bude veoma religiozan ili da snažno veruje u anđele kako bi osetio prisustvo anđela.

Ovo su 7 tajnih znakova da je anđeo u vašoj blizini:

1. Promenila se temperatura u prostoriji - Ako osetite nagli nalet toplog zraka ili toplu auru koja vas okružuje, anđeo je negde u vašoj blizini. Takođe se možete naježiti ili osećati golicanje na vratu.

2. Misteriozni miris koji se pojavio niotkuda - To je neobičan miris, koji nikada ranije niste osetili i verovatno ga nećete moći identifikovati.

3. Različito obojena svetla - Ako vidite zrake svetla koji dopiru s drugog kraja sobe ili primećujete senke – ne plašite se. Nećete videti anđela dok god niste spremni za to, a anđeli vam ne žele naškoditi.

4. Čujete anđeoske glasove koji pokušavaju komunicirati s vama - Ako je glas u vidu šapata ili veoma nejasan, pošaljite mentalnu poruku anđelu da priča glasnije. Nemojte odmah pretpostaviti da je anđeoski glas koji čujete samo plod vaše mašte.

5. Bela pera se pojavljuju na mestima na kojima to najmanje očekujete - Ovo je pravi znak da su anđeli s vama i da su spremni da odgovore na vaše molitve.

6. Anđeli vam se pojavljuju u snu s rešenjem za određeni problem - Ujutro ćete se osećati pozitivnije i bićete sigurni u to šta treba da učinite.

7. Osećate kao da se neko nalazi u sobi s vama - Takođe, moguće je da osetite kako kao da je neko upravo prošao pored vas ili da stoji tik do vas.

Anđeli će često učiniti svoje prisustvo isuviše očiglednim. Često se događa da se nalazite u prodavaonici knjiga ili biblioteci, tražeći pomoć, kada odjednom knjiga padne s police pravo pred vas.

(alternativainformacije.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track