ŠOKANTNO! OVAJ DEČAK JE POSTAO OTAC: 13-godišnjak i njegova devojka postali su roditelji!
Foto: Ilyke

Deca imaju decu

ŠOKANTNO! OVAJ DEČAK JE POSTAO OTAC: 13-godišnjak i njegova devojka postali su roditelji!

Ludi svet -
Dečak Alfi koji ima 13 godina, ali deluje kao da ima 8, postao je otac kada je njegova devojka Šantel Stedmen rodila Mejsi Roksen.

On je rekao kako su on i Šantel (15) odlučili da ona ne ode na abortus kada su otkrili da je u drugom stanju.Ovaj stidljiv dečak, čiji glas još nije ni mutirao, rekao je:"Mislio sam da bi bilo dobro da imamo bebu. Nisam razmišljao o tome kako ćemo sve priuštiti. Ja baš i ne dobijam džeparac, ponekada mi tata da 10 funti."

Alfi, koji je visok samo 1,20m, dodao je:"Kada je moja mama saznala, mislio sam da ću biti u nevolji. Hteli smo da imamo bebu, ali smo se brinuli kako će ljudi da reaguju. Nisam znao kako je to biti otac. Biću dobar jer mi je stalo."

Alfijeva priča, podigla je veliku prašinu, a čak se i oglasio Dejvid Kameron rečima:

"Kada sam video ove slike jutros, pomislio sam kako je zabrinjavajuće da danas u Britaniji deca imaju decu. Nadam se samo da će ova deca postati odgovorni roditelji, ali istina je da je roditeljstvo poslednja stvar na koju oni u tim godfinama treba da misle."

Alfijev otac Denis rekao je kako dečak ne shvata u potpunosti ozbiljnost ove situacije - ali deluje očajno posvećen tome da bude odgovoran otac.On je hteo da bude prvi koji će držati Mejsi kada se rodila. Nežno je ljubio i dao joj flašicu.Denis je dodao još i sledeće:"Mogao je samo da slegne ramenima i da sedi kod kuće i igra plejstejšn. Ali je u bolnici ceo dan."Mejsi je začeta kada su Alfi i Šantel - tada je imao 12 godina - imali jednu noć nezaštićenog seksa.Otkrili su za bebu kada je Šantel bila u 12.nedelji trudnoće.Čuvali su tajnu još 6 nedelja kada je Šantelina majka Peni (38=, postala sumnjičava oko njene težine i suočila se sa njom.

Posle toga, Alfijeva porodica rekla je istinu samo najbližima jer su se plašili da će biti "demonizovan" u školi.Šantel je rodila Mejsi u ponedeljak uveče nakon 5-satnog porođaja. Dan nakon porođaja rekla je za medije:"Umorna sam posle porođaja. Bila sam nervozna, ali i uzbuđena."Rekla je i kako je otkrila da je trudna kada je otišla kod doktora jer je mnogo boleo stomak."Išli smo Alfi i ja. Doktor me je pitao da li sam imala seksualne odnose. Rekla sam da jesam i on mi je savetovao da uradim test na trudnoću. Uradili smo test i bio je pozitivan. Počela sam da plačem i nisam znala šta da radim. Doktor mi je rekao da treba da kažem mami, ali ja sam bila jako uplašena."Nastavila je:"Nismo mislili da nam je potrebna pomoć roditelja. Vi zapravi i ne mislite ništa kada otkrijete da ste trudni. samo mislite da će vas ubiti roditelji."Međutim, Peni je sve otkrila kada je kupila Šantel majicu koja joj je bila uzana.

Mejsi i Šantel sada žive sa Peni, Šantelinim nezaposlenim ocem Stivom i njenih petoro braće u iznajmljenoj kući. Alfi živi preko puta sa majkom, ali većinu vremena provodi sa Šantel i ćerkom.Njemu je dozvoljeno da prenoći i čak ima školsku uniformu tamo kako bi pravo otišao u školu. Alfijev tata koji ne živi sa njima veruje da je njegov sin ipak uplašen.

"Svi mu govore neke stvari i to se sve vrti u njegovoj glavi. Nije mu se sve sleglo. Nema predstavu šta znači beba i ne može da objasni kako se oseća. Sve što on zna je da će mama i tata pomoći. Kada pomenete novac, njegov pogled skrene u stranu. Nemaju pojma šta ih sve čeka."

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track