NIJE VEROVALA U DUHOVE: Ono što se jedne večeri dogodilo u sobi njene ćerke potpuno ju je razuverilo
Foto: Facebook/screenshot

Nisu imali loše namere

NIJE VEROVALA U DUHOVE: Ono što se jedne večeri dogodilo u sobi njene ćerke potpuno ju je razuverilo

Ludi svet -
Džejd Jejts iz Australije nije verovala u duhove sve do ovog bizarnog trenutka kada je dve svetleće figurre ugledala kako lebde nad krevecem njene ćerkice Lusi.

Džejd je duhove ugledala na bejbi monitoru i zabeležila snimak koji je iste večeri podelila na Fejsbuku. "Večeras neću mirno spavati. Do pre pet minuta nisam verovala u duhove, a sada ih gledam u Lusinoj u sobi", napisala je Džejd.

Njeni prijatelji su objavu prihvatili vrlo ozbiljno, a više njih ju je upozorilo da napusti kuću. A jedna prijateljica je u svetlećim figurama prepoznala devojčicu i stariju gospođu. "Džejd, da li želiš li da dođem k tebi? Ovo nije zafrkancija. Ovo su duhovi sigurno, budi vrlo oprezna", napisao joj je prijatelj.

Navodni duhovi su odjednom nestali čem je Džejd ušla u sobu da se uveri da li je sve u redu s njenom ćerkicom. Majka je zaključila da je "duhove" samo uznemirila i oterala. A pojedine prijatelje ova situacija navela je na razmišljenje da, ako su se u kući pojavili entiteti s one strane sveta, sigurno nemaju loše namere.

Fare to say I won't be sleeping vary well tonight, who believes in goasts I didn't until about 5 mins ago, this is a video thru my baby monitor of ruby in bed but ruby is the white sleeping baby in the front top left of the cot, in her room with the door shut and know body else in there, well so I thought u make up Ur own Mind one freaked out mumma right hear.

Posted by Jade Yates on Saturday, January 23, 2016

(The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track