KUĆA OD 650.000 DOLARA: Baka od 96 godina želi da proda kuću! Nećete verovati šta se nalazi unutra!
Foto: Ilyke

Neverovatno!

KUĆA OD 650.000 DOLARA: Baka od 96 godina želi da proda kuću! Nećete verovati šta se nalazi unutra!

Ludi svet -
Kažu ljudi da tiha voda breg roni. Ova naizgled tipična kuća u predgrađu Toronta je dokaz da ova izreka zaista može da bude istinita.

96-godišnja baka ovu kuću naziva domom bezopasnog izgleda. Teška srca ona je odlučila da se iseli zbog njenih godina. Živela je u njoj 72 godine i samo je jednom renovirala. Ali i jednom je dovoljno kada ovako izgleda unutra.Vaše srce će se istopiti sa prvim korakom kroz ulazna vrata.

Mešavina pastelnih tonova i zlatnih detalja koji se dopunjuju izgleda kao u snu. Pažnja vlasnika prema detaljima je očigledna od samog početka.

Druga soba će vas potpuno oduševiti. Ne samo da vlasnica ima savršen ukus, već je uspela i da perfektno sačuva šarm i stil iz ere 50-ih.

Starica je inače radila kao krojačica. Gledajući u njenu kuću možete da zamislite da je bila posvećen i precizan krojač.

Svaka soba je jedinstveni poseban univerzum sa perfektno usklađenim bojama, nameštajem i dekoracijom. Ipak, pastelni tonovi ujedinjuju celu kuću.

I mi bismo voleli da započinjemo jutra u ovoj sobi uz doručak i kafu. Ovaj biser neće dugo biti na tržištu.

Navodno joj je muž dao odrešene ruke da dekoriše kuću, sve osim spavaće sobe. Imao je samo jedan zahtev: "Radi šta god želiš sa svim prostorijama, ali molim te bez roze boje u spavaćoj sobi."Na kraju bila je ljubičasta. Zanima nas, šta li je njen muž rekao na to!

Naravno kuća ne bi bila kompletna bez koktel sobe u podrumu, gde se toči piće i trač...Ova kuća bi bila sjajan filmski set - sve je 100% autentično.

Nemojte da zaboravite i na potpuno opremljenu vešernicu. Neverovatno je koliko je čista i uredna cela kuća.

Mala bašta da se opustite. kao i sve u kući, i ona je u top stanju.Ova vremenska kapsula ipak ima cenu. Možete da budete novi vlasnik, sa sve nameštajem, za 650.000 dolara. Nadamo se da će naći kupca koji ume da ceni stil i sve što ova kuća ima da ponudi.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track