SKANDAL U SAD: Prostitutka u bolovima došla u bolnicu, lekari joj ispod kože našli...
Foto: Profimedia

Jeziva scena

SKANDAL U SAD: Prostitutka u bolovima došla u bolnicu, lekari joj ispod kože našli...

Ludi svet -
Ono što se nedavno dogodilo u jednoj bolnici u SAD-u, prevazilazi maštu čak i najnadarenijih scenarista naučne fantastike.

Žena je lekaru pokazala mali rez na svom telu. "U našoj bolnici, bolesnika sa mentalnim poremećajem ima kao peska na morskoj obali." izjavio je lekar. Ali kod ove žene bilo je drugačije: Delovala je kao normalna i potpuno svesna osoba.

"Otkrili smo mali metalni predmet, ugrađen u njen desni bok"Kada su ga izvadili i uočili da se radi o sredstvu za praćenje, u ordinaciji je odjednom zavladala tišina... niko nije mogao da poveruje!

Neko je očigledno želeo da uspostavi potpunu kontrolu nad njom...

Žena je bila u svojim dvadesetim. Ispostavilo se da ju je njen dečko prisilio na prostituciju - i da ima potpunu kontrolu nad njom, jer joj je ispod kože ubacio RFID čip.

RFID čip se odnosi na tehnologiju primopredajnik, koji se koristi za identifikaciju i praćenje predmeta i živih bića, putem radio talasa. Tako se na primer, RFID čipovi koriste u slučaju kućnih ljubimaca.

"Neko ju je čipovaono, kao da je pas ili mačka!", rekao je iziritirani doktor, koji je želeo da ostane anoniman.Poređenja radi, RFID je veličine zrna pirinča.

Foto Marketplace.org
Foto Marketplace.org

Nažalost, ovo nije usamljen slučaj...

Prisiljavanje na prostituciju poprima mnoge oblike, bilo u pornografskoj industriji ili u privatnim domaćinstvima. Trebalo bi učiniti nešto po tom pitanju!

Prema studiji Univerziteta u Čikagu, čak 88% seksualno eksploatisanih osoba pre ili kasnije potraže pomoć upravo u nekoj od bolnica!

"Ovo nije scena iz filma"

Slučaj ove žene uzburkao je tamošnju javnost i izazvao brojne kritike od strane aktivista za ljudska, a posebno prava žena! Svesni smo da smo svakog dana praćeni putem kamera na ulicama, naših telefona...

(Likemag)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track