NAJPOPULARNIJE TETOVAŽE BANDI I NJIHOVA ZNAČENJA: Ako imate nešto ovako, preispitajte se! Ozbiljno!
Foto: Topratedviral

Umetnost ili...?

NAJPOPULARNIJE TETOVAŽE BANDI I NJIHOVA ZNAČENJA: Ako imate nešto ovako, preispitajte se! Ozbiljno!

Ludi svet -
Kao što i samo ime govori, ove tetovaže su povezane sa zatvorom i onim što ove korektivne ustanove predstavljaju. Ipak, tetovaže iz zatvora su popularne i često možemo da vidimo i one koji nikada nisu bili osuđivani sa ovim tipovima tetovaža.

Ako ste ljubitelj tetovaža koji bi voleo da ima jednu takvu, vrlo je važno da shvatite šta one znače i simbolizuju.Postoje na stotine stilova zatvorskih tetovaža jer skoro svaki zatvor ima neki svoj stil, ali ove koje vam predstavljamo su najpopularnije!

1. Arijevsko bratstvoOvo je jedan od najbezdušnijih ubica Arijevske braće, a svastika na njegovom čelu je rasistički simbol uobičajen za njihovu bandu. Bande su uobičajeno vezane za rasu, a Arijevci su tu ideju doveli do ekstrema!

2. Suza

Suza je univerzalni simbol skoro svake bande i može da bude ili popunjena ili prazna. Prazna suza simbolizuje gubitak člana porodice i tugu zbog njihove smrti. Popunjena suza može da znači ili da je osoba provela neko vreme u zatvoru ili da je ubio neku osobu unutar ili izvan zatvora.

3. Latino kraljeviLatino kraljevi su jedna od poznatijih bandi i njihove tetovaže su otprilike baš ono što ste i očekivali. One portretišu status ove bande kao "Kraljeve" svih bandi, kao što možete i da vidite.

4. Devica Marija sa IsusomUobičajena tetovaža koju možete da nađete na pripadnicima ruskih bandi je Devica marija sa Isusom, slika koja bi trebalo da rasteruje zle duhove i nesreću. Ironični, većina ljudi sa ovom tetovažom posvetila je život kriminalu.

5. Otisak šake meksičke mafijeMeksička mafija je nemilosrdna banda koja kontroliše ogroman kartel unutar zatvora i njihov simbol se često prepoznaje kao otisak šake sa slovom "M" u sredini.

6. Bogalji i krvOvo je naziv najopasnije bande u Americi, a ovo je uobičajena fraza među krvnim članovima. Prevod: dobićeš batine kada ulaziš u bandu, umrećeš kada izlaziš!

7. Svako ko liči na ove ljude

Nismo uspeli da izaberemo specifičan simbol među ovim ljudima koji su jako slični. Sigurni smo da biste mogli da nađete posao u banci kada izgledate ovako! NE!

(Topratedviral)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track