(VIDEO) KAD LJUBAVNICA UPADNE NA VENČANJE: Kako biste vi reagovali da ste na mladinom mestu?
Foto: Profimedia

Skandal na ceremoniji

(VIDEO) KAD LJUBAVNICA UPADNE NA VENČANJE: Kako biste vi reagovali da ste na mladinom mestu?

Ludi svet -
Da usred venčanja čujete kako vašeg budućeg supruga optužuju za preljubništvo, da li biste tog trenutka sišli s oltara ili biste ostali? Ovo je pitanje koje je glavna tema na društvenim mrežama, a sve zbog jednog snimka koji je postao viralan.

Kako se na snimku vidi, nepoznata devojka nije uspela da zadrži bes i ljubomoru u sebi, pa je došla da upropasti venčanje muškarcu s kojim je, kako tvrdi, provela prethodnu noć.

"Dakle, zato si napustio moju kuću jutros?", upitala ga je usred ceremonije i pritom naglasila da mladoženja i ona nisu imali avanturu koja je trajala samo jednu noć.

Devojka nije dobila odgovor jer je mladoženja odlučio da ne reaguje. A da se devojka tamo nije pojavila bez razloga, možemo zaključiti i na osnovu kumove reakcije, kome je ovaj skandal očigledno bio zabavan.

U svakom slučaju, ljubavnica je potom izašla iz sale, a mlada i mladoženja su samo nekoliko minuta kasnije uplovili u bračne vode. Potvrdio je i to autor snimka Vilijam Braun, koji je bio iznenađen brojem pregleda snimka u jednoj noći.

Snimak je na Jutjub postavljen još 31. decembra 2014. godine, međutim tek sada je postao popularan zahvaljujući tome što ga je neko pronašao i objavio na Fejsbuku.

Vilijam ipak, nije napisao da li su supružnici i danas zajedno ili je u međuvremenu ipak došlo do razvoda, ali su zato mnoge pripadnice lepšeg pola istakle da ne bi ostale tako hladne kao devojka u venčanici na snimku.

(Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track