(VIDEO) MONSTRUM S ANDA: Niko ne zna gde se nalazi najveći masovni ubica svih vremena
Foto: Facebook/screenshot

Pušten na slobodu iz neobjašnjivih razloga

(VIDEO) MONSTRUM S ANDA: Niko ne zna gde se nalazi najveći masovni ubica svih vremena

Ludi svet -
Pedro Lopez, pušten je iz neobjašnjivih razloga 1998. godine i od tada niko za njega više nije čuo i niko ne zna gde je.

One of the most prolific serial killers in history (killed more than 300 girls) was released on a $50 bail in 1998, and...

Posted by Stories That Shocked The World on Wednesday, August 21, 2013

Pedro Alonzo Lopez iz Kolumbije, poznat i kao „Monstrum s Anda”, kriv je, prema sopstvenom priznanju, za ubistva više od 350 devočica, starih između 8 i 12 godina, u Ekvadoru, Peruu i Kolumbiji.

Mnogi veruju da je prava brojka daleko veća. Nakon 16 godina provedenih u zatvoru u Ekvadoru, i 5 godina u psihijatrijskoj bolnici u Kolumbiji, 1998. je proglašen izlečenim i pušten je na slobodu.

Monstrumu koji je tvrdio da će ponovno početi ubijati čim se dočepa slobode od tada se gubi svaki trag. Niko ne zna da li ga je negde sustigla zaslužena kazna, ili i dalje nekažnjeno hara u zabačenim krajevima Južne Amerike.

Lopez je rođen 1948. u kolumbijskom gradu Tolima, kao sedmo od 13 dece siromašne prostituke, u najnesretnijem periodu građanskog rata, kada je stopa zločina u ovoj zemlji bila oko 50 puta viša nego u većini drugih.

One of the worst serial killer(Pedro AlonsoLópez) in history (killed 300 young girls) wasreleased on a $50 bail in 1998 & is still free.

Posted by UnIqUe NeVeR SeEn n ThOUgHT. on Sunday, October 7, 2012

Majka ga je izbacila na ulicu kada je imao osam godina, nakon što ga je uhvatila u u seksu s rođenom sestrom. Nakon što ga je izbacila, Lopez je gladovao, prosjačio i kako je sam ispričao, u više navrata bio je žrtva brutalnog seksualnog zlostavljanja.

Sa 18 godina završio je u zatvoru, gde je dospeo zbog krađe automobila, i tamo su ga grupno silovali. Svojim silovateljima se osvetio tako što je trojicu od četvorice ubio, a nakon izlaska iz zatvora počinje krvavi pir. O načinu na koji je “operisao” najbolje govori intervju kog je neposredno pre izlaska na slobodu dao novinaru "National Examinera".

"Ja sam čovek veka. Nikada me neće zaboraviti", pohvalio se Lopez.

Pedro Alonso López (born 8 October 1948 in Santa Isabel, Colombia) is a Colombian-born confessed serial killer, accused...

Posted by House of the Bizarre and Horrors on Tuesday, June 18, 2013

"Žrtve sam tražio na pijacama, tražio sam devojčice s određenim izgledom lica - lepim i nevinim. To su uglavnom bile dobre curice koje rade sa svojim majkama. Ponekad bi je pratio i po dva-tri dana, čekao da ostane sama. Dao bi joj neki poklončić, recimo ogledalce, odveo sam je izvan grada, gde sam obećavao da ću joj dati i poklončić za majku. Onda bi je odveo do tajnog skrovišta, gde ju je čekao spreman grob. Ponekad su u njemu bila i tela ranijih žrtava. Mazio sam ih, a u zoru bi ih silovao. Izlazak sunca me je uzbuđivao. Prisiljavao sam devojčice na seks, pa bi im rukama obuhvatio vrat. Dok je sunce izlazilo, ja sam ih davio."

"Trebalo im je i po 15 minuta da umru. Bio sam vrlo pažljiv. Dugo sam bio s njima, da se uverim da su mrtve. Ogledalcem sam proveravao jesu li prestale disati. Ponekad bi ih morao ponovno ubiti. Nikada nisu vrištale, jer nisu očekivale da će se nešto dogoditi. Bile su nevine. Moje male prijateljice su volele društvo. Često sam stavljao tri ili četiri u isti grob. Ali posle nekog vremena bi mi dosadile, jer se nisu micale, pa bih potražio druge devojčice."

Pedro LópezBorn October 8, 1948 (age 66)Santa Isabel, Tolima, ColombiaOther names: The Monster of the AndesCriminal...

Posted by Murder Facts on Monday, November 24, 2014

"Bilo je dobro jedino ako sam im mogao videti oči. Morao sam ih gledati na dnevnom svetlu. To je božji trenutak, kada ih držim za vrat. Gledam devojčicu u oči, i vidim kako se neko svetlo, nekakva iskra, iznenada gasi. Trenutak smrti je dirljiv i uzbudljiv. Samo oni koji su ubijali mogu to razumeti. Kada me puste na slobodu, ponovo ću osetiti taj trenutak", rekao je monstrum, koji je za svaki ugašeni dečji život u zatvoru proveo oko mesec dana.

Poznato je da su ga nakon prvih uboistava devojčica iz domorodačkih plemena u Ekvadoru tamošnji Indijanci otkrili i uhvatili, mučili i zakopali u zemlju do vrata. Par hiršćanskih misionara su ga međutim našli i oslobodili i omogućili su nz da pobjegne, nakon čega je nastavio sa svojim gnusnim zločinima.

Na slobodu je pušten iz neobjašnjivih razloga 1998. godine, odnosno iz bolnice su ga otpustili jer su lekari rekli da je zdrav.

(express)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track