MAMURLUK U BARSELONI: Napio se severno od Londona, probudio se 1.500 kilometara južno - u Španiji
Foto: Twitter/screenshot

Otputovao posle burne noći

MAMURLUK U BARSELONI: Napio se severno od Londona, probudio se 1.500 kilometara južno - u Španiji

Ludi svet -
Aleksander Kaviel izašao je sa svojim prijateljima, ali sticajem čudnih okolnosti, posle nekoliko tura pića, počeo je da razmišljaju na drugačiji način.

Aleksander Kaviel (21) tumačio je glavnu ulogu u realnoj verziji Holivudskog hita "The Hangover". Nakon noći pune šampanjca i rakije koja je veselog momka koštala 1.000 funti, on je "slučajno" otputovao 1.500 kilometara daleko od kuće - u Barselonu.

Iako je izašao iz bara i krenuo kući, Aleksander tvrdi da se ne seća da je oko 4.00 ujutru rezervisao let za Barselonu koristeći svoj mobilni telefon.

Navodno, kada je ogladneo, poželeo je da pojede pečenu piletinu u obližnjoj radnji u Čelmsfordu, ali je usput ugledao autobus koji se uputio ka aerodromu u Stansedu. Sa sobom je kao identifikaciono sredstvo imao pasoš.

Aleksander je, tek kada je avion sleteo u Španiju, shvatio šta je uradio, te je odlučio da, zarad avanture, ostane još četiri dana.

"Ja ne pijem mnogo, i nikada ne pijem pre izlaska, ali ovog puta smo preterali, pa sam zarad dobrog raspoloženja odlučio da kupim bocu šampanjca koja je stajala 90 funti. Šampanjac je imao grozan ukus. Moj prijatelj Džejms i ja poslednjih nekoliko vikenda provodili smo vreme po barovima, što je neobično za nas. Samo smo hteli da malo uživamo u životu i zabavimo se. Ali, kada smo se te lude noći mimoišli, ja sam se uputio ka fast fud radnji da nešto pojedem. Radnja se nalazila u blizini autobuske stanice, pa sam pomislio u sebi, 'Bilo bi sjajno da negde otputujem avionom", priča Aleksander.

"Sledeća stvar koju se sećam - bio sam u avionu, bilo je veoma "realistično", ali nisam mislio mnogo o tome pa sam se navalio na sedište i još jednom zadremao", priseća se Aleksander.

"Da nisam 'izgubio' Džejmsa, verovatno se ništa od ovog ne bi dogodilo, jer bi me on sigurno zaustavio. Stvar je u tome da, kada ste pijani, ne brinete ni o čemu, ali kada se otreznite, shvatite koje su posledice. Ipak, pozvao sam roditelje, a moj otac je počeo da se smeje jer mu je cela situacija bila urnebesna. Rekao mi je da pazim šta radim i da uživam. To sam i uradio"

Aleksander je upoznao nekoliko avanturista kada je sleteo u Španiju, pa se sa svojim novim prijateljima uputio u grad.

Tokom avanture, Aleksander je istražio katalonski grad, posetio pristaništa, obišao noćne klubove, posetio akvarijum i vozio se žičarom na planini. On je tri noći odseo u tri različita hotela, a provozao se i helikopterom. To je trenutak kada je shvatio da je možda potrošio previše novca.

Ipak, Aleksander je priznao da se na putovanju osetio usamljeno, pa je društvenu mrežu "Snapchat" iskoristio da sa svojim prijateljima podeli svoje doživljaje.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track