(VIDEO) NAKON ZAVRŠENOG POSLA SHVATILI DA SU POGREŠILI: Srušili pogrešnu kuću, okrivil Gugl mape
Foto: Youtube/screenshot

Pogrešna adresa

(VIDEO) NAKON ZAVRŠENOG POSLA SHVATILI DA SU POGREŠILI: Srušili pogrešnu kuću, okrivil Gugl mape

Ludi svet -
Kada je tim radnika srušio kuću u Teksasu oštećenu tokom uragana, nastao je veliki problem, jer se nakon završenog posla ispostavilo da se u stvari radi o pogrešnoj kući.

Gugl mape su izuzetno precizno sredstvo navođenja, koje se svakodnevno ažurira, ali s vremena na vreme i ovaj inteligentni softver može da pogreši. A jedna takva greška američku porodicu koštala je njihovog doma.

Porodična kuća Lindzi Dijaz u Rouletu, Teksas oštećena je u naletu tornada nekoliko dana nakon Božića, a onda su je bageri srušili do temelja. Radnici kompanije "Billy L. Nabors Demolition", koji su srušili kuću pravdali su se greškom u Gugl mapama, jer je zabuna navodno nastala zbog zamene adresa.

Lindzi je sa porodicom živela u ulici Kalipso, a na Gugl mapama na istom mestu prikazana je adresa ulice Kosto sa istim brojem, na kojoj je trebalo da bude obavljeno rušenje.

Nesrećna žena rekla je lokalnoim medijima da je prošle nedelje tražila dozvolu za velike radove na popravci i renoviranju. Ali, kada se sa posla vraćala, komšinica je pozvala na telefon i rekla da je njen dom srušen.

(Independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track