Posadio je bananu i kivi u istu saksiju: Evo šta je izraslo nakon dve nedelje! (FOTO, VIDEO)
Foto: Youtube

NEVEROVATNO

Posadio je bananu i kivi u istu saksiju: Evo šta je izraslo nakon dve nedelje! (FOTO, VIDEO)

Ludi svet -
Mi smo ostali bez teksta, a i vi ćete

Da li možete da pretpostavite šta bi se dogodilo ako biste zasadili kivi i bananu zajedno u jednoj saksiji?I mi smo ostali bez teksta!Naime, jedan covek je odlucio da vidi šta ce se dogoditi ako komadic banane i krišku kivija stavi jedno na drugo i posadi u saksiju.

Jednostavno, isekao je kraj banane sa korom i polovinu kivija, stavio jedno na drugo, tako da se plodovi medusobno dodiruju i stavio u zemlju i zalio vodom.Nakon nedelju dana izbili su dugacki izdanci.

A nakon dve nedelje, iz saksije je pocela da viri - banana!Kao da to nije dovoljno, kada ju je presekao, unutar kore banane nalazio se kivi!

Ne možete da poverujete? I ne treba!Ovaj video nastao je kao parodija na snimke koji su preplavili internet, a koji obecavaju cuda, kule i gradove!

Pogledajte!

Žena (33) živi u braku bez seksa: Ne znam dokle cu izdržati, sada razumem zašto ljudi varaju! Upamti ovo, kao amin: 10 saveta za svaku ženu kada prede 35 godina! Zarobljena u devedesetim: Svi se pitaju da li Koko Ti (37) ima ogledalo kod kuce! (FOTO) Popunila usne filerima, ne može ni da se nasmeje: Moje lice je uništeno, izgledam ocajno! (FOTO) Irina Šajk više ne izgleda ovako: Ruska lepotica potpuno drugacija! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track