PROBUDILA SE NA KLUPI ZBUNJENA I MAGLOVITOG SEĆANJA: Onda je pronašla poruku pored sebe...
Foto: Diply

Neki divni ljudi

PROBUDILA SE NA KLUPI ZBUNJENA I MAGLOVITOG SEĆANJA: Onda je pronašla poruku pored sebe...

Ludi svet -
Probudila se na klupi bez ikakvog sećanja kako je tu dospela...Ispostavilo se da je potpuni stranac ostavio tamo, ali ostavio je i poruku.

Eli Farnfild je samo još jedna prosečna žena koja je jednog dana putovala vozom. Odjednom je imala napad.

Pala je i udarila u zemlju na prepunoj stanici metroa, ali niko nije želeo da joj pomogne. Svi su gledali svoja posla i nastavili da hodaju. Svi osim jednog čoveka.

Čovek koji je odlučio da pomogne poznat je samo kao Tom. On je uradio sve kako bi bio siguran da je ona dobro i alarmirao je zaposlene na stanici. On je kasnio na jako bitan sastanak i nije mogao da ostane, ali je ostavio poruku.

Ovo je fotografije Tomove poruke koju je ostavio za Eli. kao što možete da vidite, ovo je čovek koji se zaista zabrinuo za jedno ljudsko biće. Nadamo se da će ovo povratiti bar malo vere i kod vas u druge ljude.

Nažalost, kada se Eli probudila, njena torbica je bila ukradena. Tom, kao tako divna osoba, odlučio je da joj ostavi 10 funti da ima za voz nazad i za šolju kafe kako bi se osećala bolje kada se probudi.

I kao da to nije bilo dovoljno, on je pozvao i Elinu porodicu da ih informiše o situaciji. Oni su verovatno bili neizmerno zahvalni Tomu što je bio tu da pomogne.

Logično, Eli sada pokušava da pronađe Toma kako bi mu se zahvalila. Čak je i započela kampanju na društvenim mrežama da bi ga pronašla, koristeći haštag #findtraintom

(Diply)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track