MAJKA JE SNIMALA SVOJU 3-GODIŠNJU ĆERKU KAKO BEŽI OD KUĆE: Kada je čula objašnjenje, obe su plakale!
Foto: Printskrin

Šok!

MAJKA JE SNIMALA SVOJU 3-GODIŠNJU ĆERKU KAKO BEŽI OD KUĆE: Kada je čula objašnjenje, obe su plakale!

Ludi svet -
Svi znamo da deca ponekada imaju neobične zahteve. Kada se roditelji najmanje nadaju, klinci se pojave sa nečim nerealnim i insistiraju na toj ideji dugo vremena.

Međutim, ova 3-godišnja devojčica otišla je toliko daleko da niko ne bi to ni pomislio. Ona je toliko sigurna u to što želi, da je čak odlučila i da pobegne od kuće. Iznenađena majka se pitala da li da se smeje ili da bude zabrinuta, jer ovo je potpuno neprikladan zahtev za jednu malu devojčicu. Koristeći svoj mobilni telefon, snimila je zlatni momenat u video snimku ispod:

Menina Casamento by mylovelypinklondon

Ova devojčica je preslatka! Gde li je samo čula sve te stvari? Pretpostavljamo da je naše dete u pitanju, bili bismo zabrinuti. Ako razmišlja na taj način sa 3 godine, zamislite šta će se desiti kada zaista bude bilo vreme da se uda?Zapravo ovaj snimak nas navodi i da razmislimo koliko deca treba da budu izložena internetu. Ovaj video je već videlo nekoliko hiljada ljudi i podiglo je dosta kontraverze vezano za činjenicu što je majka rešila da je snimi kamerom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track