PRONAŠLI SU POLOMLJENI ZIDNI PANEL NA KUĆI: Šokirali su se šta su pronašli unutra!
Foto: Reddit

Ukleta kuća!

PRONAŠLI SU POLOMLJENI ZIDNI PANEL NA KUĆI: Šokirali su se šta su pronašli unutra!

Ludi svet -
Iako se berza nekretnina popravila od 2000. godine, situacija još uvek nije savršena za one kuće koje su uklete.

Pre nego što je ovaj čovek stavio svoju kuću u oglase, nije bilo nikakvih znakova paranormalnog. Međutim, nekoliko dana nakon što je prodao, jezive stvari su počele da se dešavaju. Tašta ovog korisnika Redita čula je neke uznemirujuće zvuke i glasove kako dolaze ispod kuće.Kada je otišao da istraži situaciju, pronašao je nešto jezivo...Primetio je da neki paneli na kući nedostaju i otkrivaju veliku rupu.

Kada je ušao u rupu, pronašao je veliku jamu. Na potpornim stubovima, bezbroj imena žena bilo je urezano.

Nekoliko dana kasnije, paučina je opet bila sklonjena i bili su otisci na zemlji. Kao da to nije bilo dovoljno jezivo, pronašli su nova imena urezana u stubove.

Napisana je i poruka: "Veliki tata dolazi." Još jedan odlazak u rupu par dana kasnije i susreli su se sa 3 ogromne humke blata. Tada su odlučili da je istrazi došao kraj!

Iako teorije variraju od tinejdžera do beskućnika, ovaj Reditor je napisao:"Razlog zašto ne mislim da su to tinejdžeri jer oni obično crtaju i neke gluposti kao što su penisi ili ispišu i neke grafite. Ovo je nekako čudno jer je sve napisano istim rukopisom, a nismo pronašli nikakve flaše pića ili opuške cigareta okolo. A razlog zašto nije beskućnik jer mi živimo u Australiji i za njih postoji smeštaj koji je obezbedila Vlada."Šta biste vi uradili da nađete ovako nešto u kući?

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track