(VIDEO) ZALEPITE STAKLENU LUPU U KUTIJU I STAVITE TELEFON UNUTRA: Ovo je prosto neverovatno!
Foto: Hefty

Budite svoj gazda!

(VIDEO) ZALEPITE STAKLENU LUPU U KUTIJU I STAVITE TELEFON UNUTRA: Ovo je prosto neverovatno!

Ludi svet -

Zvuči kao san koji ne možete sebi da priuštite: Pravi bioskop u svom domu! Upravo to je razlog zašto sve više i više ljudi kupuje projektore, ali i oni su jako skupi i lako mogu da koštaju i do hiljadu evra.

Na svu sreću, možete da napravite sami projektor sa vašim mobilnim telefonom, nekoliko stotina dinara i ovim uputstvom.Treba vam:- kartonska kutija (kutija za cipele je perfektna)- lupa, najmanje koja 5 puta uveličava- olovka- skalpel- samolepljiva traka- telefonEvo kako to radi:Postavite lupu na ivicu kutije i olovkom iscrtajte ivice.

Isecite krug skalpelom. Secite polako kako rupa ne bi bila prevelika. Lupa bi trebalo savršeno da uđe kroz nju.

Zalepite lupu za kutiju samolepljivom trakom.

Napravite malu rupu sa suprotne strane kutije i progurajte kabl punjača za vaš telefon kroz nju.

Pojačajte jačinu svetla (brightness) na vašem telefonu do maksimuma.

E sada dolazi zeznut deo jer ekran mora da stoji naopačke. Na ajfonu, ovo možete da uradite tako što idete na sistem setings - general - setings - asistiv tač.Tu možete da izaberete kako će vam se slika prikazivati. Za Android telefone, postoje različite aplikacije kao što je "Ultimate Rotation Control".

Sada samo stavite telefon u kutiju, povežite ga na punjač i pustite video. Možete da koristite spajalicu kako biste napravili stalak za telefon. Kako biste namestili oštrinu, pomerite telefon unazad ili unapred unutar kutije.

I sada sve što vam ostaje jeste da se udobno smestite i uživate u filmu. Najbolji deo ovog projektora? Nema iritirajućih komentara drugih ljudi! Ako imate mogućnost da napunite telefon dovoljno, uz pravu podlogu, možete film da gledate i napolju.

Pogledajte i ceo video:

Glue a magnifying glass in a box and put your phone inside. That’s simply amazing!

Posted by Cleverly on Wednesday, April 6, 2016

Ako imate problem da nađete odgovarajuće mesto za vaš ekran, jer su vam recimo zidovi u boji ili nemate dovoljno veliki zid, možete da okačite i belo platno. I tako lako imate svoj bioskop.

(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track