OTAC JE ZAMALO POGINUO U CIRKUSU: Trik koji je jezivo pošao po zlu i umalo koštao čoveka života!
Foto: Viralthread

Strašno

OTAC JE ZAMALO POGINUO U CIRKUSU: Trik koji je jezivo pošao po zlu i umalo koštao čoveka života!

Ludi svet -

Uvek je uzbuđenje u vazduhu kada cirkus dolazi u grad. Naselje izgleda sjajno sa svim tim šatorima, jarkim bojama, životinjama i ljudima koji izvode vratolomije sa samo jednim ciljem: da zabave!

Ali šta se desi kada jedna od tačaka pođe po zlu izazivajući haos? 37-godišnji otac Ben Garnham iskusio je upravo to i bio je hospitalizovan nakon što je klovn od 90 kilograma pao na njega.

Ben iz Velsa, UK, kaže da je upitan da učestvuje u tački jer je aplaudirao i uživao u šou. Rečeno mu je da se nasloni uz klovnove noge, navodno uzrokujući klovna da se prevrne preko njega. Tačka se završila tako što je Ben na podu, u nesvesti.

Ben je rekao:"Mislio sam da će da se pretvara da radi nešto i da me isprska vodom kako bi se svi nasmejali. Posle toga se ne sećam ničega. Probudio sam se u šatoru nakon što sam bio u nesvesti 3, 4 minuta."Snimak nesreće je napravila njegova 19-godišnja ćerka.Ben koji je profesionalni di-džej, rekao je:"Ž"sve čega se sećam je da sam se savio i da mi je rečeno da se nabijem uz noge klovna i to je bilo to - posle toga bio je samo mrak - onesvestio sam se. Kada pogledam snimak koji je napravila moja ćerka Amber izgledalo je kao rvački ring. Moglo je da bude mnogo gore."

"Zahvalan sam što sam živ i što nisam paralizovan ili mrtav i nadam se da neće biti dugotrajnih posledica, ali poprilično sam iznerviran naćinom na koji su radili. Rečeno mi je da su bili u panici, ali to nije poenta. kao što su neki ljudi rekli, to je osnovni trik."

(Viralthread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track