Najnovije vesti

HIT: Telefon pao u more, a delfin joj ga vratio

Neobičan događaj na Bahamima

HIT: Telefon pao u more, a delfin joj ga vratio

Ludi svet
02:14h

Mobilni telefon je pozajmila prijatelju da je snimi kako uživa u vožnji po talasima dok njihov brod prati jato delfina

MAJAMI - Teresa Si, profesionalna plesačica iz NBA kluba Majami Hit, bila je poslovno na Bahamima kada je odlučila da se, poput većine turista u brodu, otisne od obale u potrazi za delfinima, koji su glavna atrakcija u ovo doba godine.Mobilni telefon je pozajmila prijatelju da je snimi kako uživa u vožnji po talasima dok njihov brod prati jato delfina.

U jednom trenutku brod je naišao na veći talas, zbog čega je mobilni telefon završio u moru. Taman kada je Teresa pomislila da je morati da se oprosti od telefona i da ode do prodavnice da kupi novi, dogodilo se nešto neočekivano. Posle nekoliko sekundi jedan od delfina iz jata se pojavio uz ivicu broda držeći njen telefon u ustima. Teresa je bila šokirana, kao i ostali putnici na brodu. Njen prijatelj je prišao ivici i od delfina uzeo mobilni, koji je vratio vlasnici.- O bože. To je tao slatko. Telefon nikad ponovo neće raditi, ali nema veze, hvala ti mnogo - rekla je Teresa.

Delfin je odmahnuo glavom u znak odobravanja i zaronio. Delfin koji je vratio telefon zove se Kasik i on je zvezda lokalnog kluba „Plava laguna“. Prilično je dresiran i omiljen među turistima.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...