(FOTO) NEZGODE U KREVETU: Vibrator joj je nestao u telu, a i dalje je radio
Foto: Facebook

Presme[ni užas

(FOTO) NEZGODE U KREVETU: Vibrator joj je nestao u telu, a i dalje je radio

Ludi svet -

Ema Filips, 24-godišnja učiteljica iz Velike Britanije se pre nekoliko dana zaigrala sa svojim dečkom Lijem Milerom pa doživela ekstremni blam. Naime, seks igračka je izmakla kontroli i završila duboko u njenom telu.

Umesto seksualnog uživanja Ema je osećala strah, paniku i sramotu kao nikada u životu. Ema i njen dečko su se toliko prepustili strastima da im je ružičasti vibrator od skoro 18 centimetara izmakao kontroli i nestao u njenom telu.

Kako je sama rekla, osetila je da i dalje vibrira negde unutra, ali da nije bilo nikakve šanse da ga izvade. Uzaludno su pokušavali da ga izvade pa su bili primorani da se obrate doktoru. Hitna pomoć je čak morala da dođe po njih jer su bili previše opijeni alkoholom da bi se odvezli do bolnice.

Emu su poslali na rendgen, na osnovu kog su zaključili kako je vibrator preduboko u telu i da neće moći bezbolno da se izvadi kroz rektum. Na sreću su uspeli da ga odstrane iako je i dalje vibrirao. Ponudili su joj da seks igračku ponese kući, ali ona je to odlučno odbila.

"Bila sam u tolikom šoku da nisam osećala bol", kazala je kasnije Ema.

Ona je odlučila da podeli svoje bizarno iskustvo sa javnošću jer želi da upozori parove da pripaze na to šta rade u krevetu i da ne izbegavaju odlazak u bolnicu ako nešto krene po zlu, kao u njenom slučaju.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track