(VIDEO) BACILA JE 18 GODINA BRAKA! Muž uhvatio suprugu u prevari i to DRONOM!
Foto: Youtube Printscreen

Haj-tek uhoda

(VIDEO) BACILA JE 18 GODINA BRAKA! Muž uhvatio suprugu u prevari i to DRONOM!

Ludi svet -

Kada je njegova supruga počela da prima sve učestalije pozive da ranije dođe na posao, ovaj Amerikanac je posumnjao da nešto nije u redu, te je odlučio da je prati - dronom!

Sigurno ste čuli nekog teoretičara zavere u svom društvu koji tvrdi da nas strane sile špijuniraju dronovima, zar ne? Kada pogledate ovaj video ta vam ideja neće biti toliko smešna.

Pošto je nekoliko puta bezuspešno pokušavao da prati svoju suprugu "regularnim metodama", sumnjičavi muž se odlučio na ekstremniji čin. On je uzeo dron i iskoristio ga da prati šta radi njegova supruga kada "ode na posao". Na svoju veliku žalost, otkrio je da su sve sumnje potvrđene u trenutku kada je vidio da njegova supruga ide zaobilaznim putem da bi na kraju završila na parkingu gde je prvo poljubila, a zatim i ušla u automobil nepoznatog muškarca.

U braku su bili punih 18 godina i, kako kaže, on je mislio da je taj brak dobar. Kada se tog dana vratila kući, on joj je pokazao snimak posle kod je naravno izbila žučna svađa u kojoj je supruga sve bezuspešno poricala.

Prevareni Amerikanac je pak nastavio da odgovara na pitanja koja su ljudi ostavljali u komentarima videa koji je dosad pogledalo više od 750 hiljada ljudi.

(Metro.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track